Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf Ahri

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, nie miałem okazji jeszcze tego przetestować, Ahri już nic nie zatrzymuje tym swoim E?

Dajmy na to Lee Sin używa Q Q i w tym momencie Ahri charmuje, Lee dalej leci i wklepuje nam dmg z Q z charmem na japie?

To samo Tyczy się reszty postaci pokroju Lb.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Urok nie przerywa już doskoków (efekt wciąż będzie działał po zakończeniu ruchu)

Czyli dokładnie tak jak mówisz. Charm będzie działał dopiero po zakończeniu animacji np. właśnie tego doskoku lee sina.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Czyli dmg normalnie taki Lee sin wbije?

Opublikowano

Japierdziele, przecież ot jest niesprawiedliwe xD Wszystkie postacie, które posiadają sneary stuny, i inne pierdoły zatrzymujące, powstrzymują takie coś...

Opublikowano

Japierdziele, przecież ot jest niesprawiedliwe xD Wszystkie postacie, które posiadają sneary stuny, i inne pierdoły zatrzymujące, powstrzymują takie coś...

Nie wszystkie,ahri niepowstrzymuje  :makka:

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czy ktos to testowal ? Nie jest czasem tak ze lee sin uzywajac q i w momencie gdy archi to z charmuje to tylko dolatuje ale obrazen juz nie zadaje

Zada obrażenia.

Ogólnie dosyć bolesny nerf szczególnie dla graczy bardziej skillowych.Myślę,że zbyt ostry nerf ahri,mogli zmienić np. cd ulti albo speed z q i byłoby ok.

Opublikowano

Niestety, niby krótka linijka w tym patchu dotycząca Ahri a tak boli :(

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Szczerze sądzę że dobry krok ze strony riot bo jednak taki lee nie miałem możliwości na dobry gank a teraz ma więcej mozliwości ale musi uważac aby nie dostać charma pod wieżą np :D

Nerf idiotyczny a twoje uzasadnienie jest bez sensu. Wystarczyłoby, żeby ten Lee Sin uniknął tego charma zanim ponownie odpali Q :) Nie wszystkie ganki ślepaka polegają na Q>Q Combo

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Szczerze sądzę że dobry krok ze strony riot bo jednak taki lee nie miałem możliwości na dobry gank a teraz ma więcej mozliwości ale musi uważac aby nie dostać charma pod wieżą np :D

Ale co to za tłumaczenie? Jak grałbyś na Lux to byś wylądował w klatce na trochę dłużej.

To jest kompletne zepsucie tego skilla, służy on teraz jedynie to wyłapania uciekającego celu a nie do wyłapania kolesia szarżującego na Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...