Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ekko

Dasimm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekko jest -50% za RP i pytanie. Czy warto go kupic? Nie chodzi mi tu o gre na diamenty tylko normalne pvp lub jakieś brązy , silvery :v

Opublikowano

Według mnie bardzo mocny champ i warto kupować. CC, heal z ulta, na ulta może rozwalić adc, dash, tarcza, dobre combo, dobry escape, sporo dmg.

Opublikowano

Według mnie bardzo mocny champ i warto kupować. CC, heal z ulta, na ulta może rozwalić adc, dash, tarcza, dobre combo, dobry escape, sporo dmg.

A gdzie iść oraz podrzuciłbyś jakiś build? :)

Opublikowano

A gdzie iść oraz podrzuciłbyś jakiś build? :)

Mi najlepiej gra się nim na midzie, build coś w stylu doran na start, morellonomicon, echo lunden zhonyia, rabadon i pustki, w międzyczasie butki.

Opublikowano

Sredni jest.

+mobilny

+w miare ok cc

+tankowaty ze wzledu na duze shieldy i ulta

- najwiekszym minusem jest oczywiscie slaby dmg.

Opublikowano

Warto. Ma slowy, duży dmg, łatwy lane clear/push, zjada trochę many. Ogólnie postać bardzo dobra na mid/late game. Polecam :v

Opublikowano

Jak najbardziej warto :) Na lane naprawdę wymaita, szczególnie po 6 lvl. Trudno go gankować. Ma CC, bardzo dobre combo i escape. Pondato jego dmg też jest niczego sobie ;) Jedyną wadą (moim zdaniem) jest fakt, że łatwą postacią to on nie jest. Żeby wykorzystać jego potencjał chociaż w 50% to trzeba dużo nim pograć.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Jeśli grasz w brązie/silverze to ta postać może się okazać dla Ciebie za trudna. Jeśli jednak chcesz ją wymasterowac to jest co. Damage, escape, wytrzymały, cc, pozycjonowanie. Na topie najlepiej działa pod specyficznym build'em.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma sensu pisać to samo co koledzy wyżej... Od siebie polecam dość uniwersalny champ może iść na 3 linie, sprawdź go na topie z tym bulidem Roa->Maska->Rylai->Zmora licza->Coś pod tanka jakiś umrzyk i w między czasie buty + tego bulidu

-tankowaty mocno

-dmg też sporawe jak na tanka 

-łatwy roam na mida

możesz też wymienić zmore na coś innego jak kto lubi 

Jeśli chodzi o brązy silvery to polecam jak najbardziej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...