Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką sieć komórkową polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką sieć polecacie ? 

Zależy na czym ci zależy?

Czy na dobrym i nowoczesnym telefonem czy może internetem lub sms?

Poszukaj w necie i znajdź ofertę odpowiadającą CI.

Ja nie miałem z żadną siecią problemów, bo korzystałem z Plusa, Orange i TMobile a z czego wiem PLAY też jest dobre, więć jedynie ty i twoje wymagania decydują. =)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nju Mobile, bo nie trzeba co miesiąc ładować, abonamenty są tanie, chyba nawet z doładowania na telefonie można kupić abonament. Mogę rok nie ładować, a oni wyślą mi po roku czy używam tego telefonu i mogę im wysłać darmowy sms, że używam. Chociaż, kto tego użyje? Ja! :yay: 

9037814477036501451192.png

Opublikowano

Play. Rozmowy i sms za darmo, szybki internet, tanie telefony. Nie naciągają na jakieś gówna, jak przykładowo w Plusie. :)

Opublikowano

Polecam Ci Play.

Mam od 2 lat abonament i jestem zadowolony. 25GB Internetu (1-2MB/s), rozmowy i sms bez limitu.

Plus nie polecam, obiecują tyle co PiS, a dostajesz 40% z tego.

Orange upodabnia się do Play, więc takie "Copy" - "Paste".

T-Mobile to najgorszy właściciel sieci komórkowej według mnie. Robią ludzi w ciula. Centrum pomocy chamskie i aroganckie. Więcej pajaców niż normalnych ludzi.

Co do reszty to 2/10.

Opublikowano

Polecam Ci Play.

Mam od 2 lat abonament i jestem zadowolony. 25GB Internetu (1-2MB/s), rozmowy i sms bez limitu.

Plus nie polecam, obiecują tyle co PiS, a dostajesz 40% z tego.

Orange upodabnia się do Play, więc takie "Copy" - "Paste".

T-Mobile to najgorszy właściciel sieci komórkowej według mnie. Robią ludzi w ciula. Centrum pomocy chamskie i aroganckie. Więcej pajaców niż normalnych ludzi.

Co do reszty to 2/10.

Właśnie teraz mam z PLAYA ale gdy wchodzę do domu zasięg zostaje utracony. Może jakieś za kłócenia? 

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Przecież nikt nie gwarantował zaciągu w 100% gdziekolwiek jesteś. Skoro nie ma zasięgu to nie jesteś w zasięgu widoczności  nadajnika i to ie jest wina operatora tylko użytkownika i miejsca w którym jest.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mobile Vikings, korzysta z infrastruktury Play, ma dość tanie pakiety internetu (5 zł - 500 MB, 8 zł - 1GB, 12 zł - 2 GB), po doładowaniu 29 zł dostajesz 4 GB i nielimitowane SMSy i rozmowy do Vikingów i Play na miesiąc, jak znajomy przejdzie do sieci to dostajesz 29 zł. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

­Play, polecam ze wzgledu na internet i wiele ofert zarowno na abonament jak i na karte. Ma troszke słaby zasieg

Jesli chcesz miec dobry zasieg to T-Mobile bedzie odpowiednia siecią

Opublikowano

Plusa nie polecam, wszyscy w rodzinie "mieli", pieniądze znikały z konta, potem się okazywalo ze sami za nic zabierali. Polecam Ci Virgin Mobile, za 30zł masz rozmowy i sms za darmo do wszystkich, orax 3gb internetu.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Plusa nie polecam, wszyscy w rodzinie "mieli", pieniądze znikały z konta, potem się okazywalo ze sami za nic zabierali. Polecam Ci Virgin Mobile, za 30zł masz rozmowy i sms za darmo do wszystkich, orax 3gb internetu.

A to wszędzie tak jest w T-mobile mojemu kuzymowi zajebali 200 zł za nic.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

A to wszędzie tak jest w T-mobile mojemu kuzymowi zajebali 200 zł za nic.
Jednakże w Plusie robią to nagminnie. Jak na razie jestem w Virgin pół roku i nawet złotówka bez mojej zgody/wiedzy nie zniknęła. Do tego jak coś darmowy, miły oraz szybki BOK. Doładowania są ważne cały rok. Jak na razie najlepsza sieć z jaką miałem doczynienia.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Potwierdzam ja mam niby jakąś umowę na ubezpieczenie telefonu w T-mobile i ucinają jakąś kwotę z konta co miesiąc, problem w tym ze ta kwota jest zawsze większa niż powinna. Czekam aż mi się skończy umowa i przenoszę się do Play'a.

49yxrs.png

Opublikowano

Polecam play. Po przejściu z plusa różnica jest kolosalna. Ceny, zasieg, obsluga, oferty.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

­Virgin Mobile, brak zobowiązan, w razie braku kasy pakiet Freemium.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zanim przeniosłem sie do Play na abonament dla firm, korzystałem z Viking Mobile, bardzo polecam, głownie ze względu na internet i sporą ilość SMS.

apple.png

Opublikowano

@srakalak123 mamy 1 abonament i 3 telefony w mixie z sieci plus od już 6 lat. Jeszcze nie zdarzyła się sytuacja ze znikaniem pieniążków, ile było, tyle jest.

Ogólnie mogę polecić Ci plusa ze względu na bardzo dobry zasięg i najlepsze lte z wszystkich, albo heyah bo mają dobrą ofertę, miałem przez pewien czas i również problemów nie było.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Ja używałem chyba wszystkich możliwych na kartę i najlepszą siecią jest T-Mobile oraz Play.­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Play

W play możesz wbić kod dzięki któremu będziesz miał waznosć konta na rok.

Sorry nie działa mi literka s(z kreseczką na górze).

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć dobry internet i masz dostęp do światłowodów, to najlepszą opcją według mnie jest Orange (Neostrada). Natomiast jeśli chcesz jakiś przenośny, tanie rozmowy, sms poleciłbym ci Plus :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście play... Tanie telefony, szybki internet. Ja nie narzekam i polecam

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...