Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalny pomysł na frakcje, co o nim sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Frakcje zostały by spolszczone ,dodało by się nowe komendy

-/setwarp (nazwa) - Na zaclaimowanym terenie można ustawić warpa gildyjnego (2razy)

-Został by ulepszony chat gildyjny

-Może trzeba było by frakcje przedłużać

-Przeciwnik gdy wejdzie na teren gildyjny wyświetla się komunikat na pasku expa ,, Twoja gildia jest prawdopodobnie atakowana ! ".

Jak myślicie przyjęły by się takie frakcje ?

Opublikowano

Czekaj czekaj... może źle przeczytałem ale co tu jest oryginalnego? Komunikaty o wejściu na teraz są od dawna... przedłużanie także, a sam ulepszony chat raczej nie sprawi że serwer będzie "oryginalny". Z tym warpem to też nic ciekawego ;) Kombinuj dalej 

Opublikowano

No ale powiedz mi co jest oryginalnego w komunikatach, że ktoś wszedł na twój teren? Nie ważne czy to funny guilds, factions czy simple clans... to jest teraz na każdym serwerze, a sama wiadomość nic ciekawego nie dodaje na serwer. Ja tylko wyraziłem swoją opinię ;) Jak chcesz factions to pokombinuj coś więcej. Pamiętam, że był fajny dodatek to tego pluginu, który dodawał bank klanowy itp. Może to nie jest coś nowego, ale aktualnie takich serwerów nie ma więc może coś w tym kierunku...

Opublikowano

Również nie widzę w tym nic oryginalnego, większość opcji albo już jest, albo jest totalnie bezsensu, jak to info, że gildia jest atakowana, bo jakiś gracz przechodził obok i chciał zabić owce ;v

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

@VeniK ehhh są te opcje w gildiach , ale nie we frakcjach.

Pozatym spójrz na orginalne gildie np mchc i porównaj z funnyguilds i zobaczysz , źe to samo...

A z gildii wziołem komendy i NIGDY NIE BYLO TAKICH FRAKCJI , więc pomysł jest ORGINALNY

Pozdrawiam

Opublikowano

wiesz co oznacza słowo "oryginalny"? Coś, co nie było nigdy wymyślone, i zapoczątkowałeś to. To tak jakbym dodał do mojego składanego komputera procesor i powiedział że to oryginalny pomysł.

Tak samo nie widzę w tym nic oryginalnego, kolejne gildie frakcje czy inne gówno.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Tu chyba nie on ma wymyślać tylko ty :D a co do serwera... może zamiast frakcji użyj jakiś plugin na sojusze i połącz go z precious stones? Tego też nigdy nie widziałem na tym forum xD

Opublikowano

@VeniK ehhh są te opcje w gildiach , ale nie we frakcjach.

Pozatym spójrz na orginalne gildie np mchc i porównaj z funnyguilds i zobaczysz , źe to samo...

A z gildii wziołem komendy i NIGDY NIE BYLO TAKICH FRAKCJI , więc pomysł jest ORGINALNY

Pozdrawiam

Gildie == Frakcje?

Co za różnica, zależy jak ktoś nazwie plugin.

+ jak chcesz się brać za serwer to najpierw wypadałoby się nauczyć pisać "wiziołem", "orginalny" i innych.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...