Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexera bot 10.9

home1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeglądam forum i widzę różne tematy że są boty pod tą wersje, inny że nie ma. Nie chce sciągać zawirusowanego oprogramowania dlatego chciałbym się zapytać czy jest bot pod tą wersje a jeżeli tak to prosiłbym o nakierowanie na post / strone która nie poinstaluje wirusów :)

Z góry dziekuje :)

Opublikowano

Wpisz w google Xenobot 10.90 mpc forum crack tam znajdziesz temat w którym jest bot wraz z crackiem. Jak masz zainstalowanego avasta na komputerze to żadnego wirusa Ci nie przepuści i nie pozwoli zainstalować pliku, ale masz tam skan i bot oraz crack jest czysty.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko. Chciałem pograć na serwerze Hexera. Potrzebny mi bot. Klienta tibii sciagnalem ze strony hexera ( zdaje sie, ze to ich wlasny klient) i teraz tak, staralem sie sciagnac xenobota, elfbota, windbota, i tibie auto ( ta mi nie wyszukuje postaci w ogole do wyboru) i zaden bot mi nie działą. zastanawiam sie czy to wlasnie przez klienta. sciagnalem normalna wersje tibii 10.9 z neta , lecz teraz problem z ip changerem.... sciagnalem ip changer z otlandu, ale po wpisaniu hasel wywala mi tibie, a zadnego innego ip changera nie moge znalezc.. jestem w kropce, pomozcie ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...