Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftPolska

mater512

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer syf, zaczynając od tego że pół godziny męczyłem się aby na niego wejść (cały czas wykrywało mnie jako bota).

Gdy już się skapnąłem, że idioci poblokowali kraje musiałem się rozłączyć ze swoim VPN którego zawsze używam.

Po wejściu na serwer jedyne co możemy zobaczyć to wszystkie pluginy od A do Z z internetu, LogIT'y, scoreboardy, minigamsy, skript.pl.

Nie polecam, 0/10.

Opublikowano

Kolego chyba wszedłeś nie na ten serwer co trzeba. Wszystko to co wypisałeś nie pasuje do naszego serwera. 

Serwer syf, zaczynając od tego że pół godziny męczyłem się aby na niego wejść (cały czas wykrywało mnie jako bota).

Skoro męczyłeś się by wejść na nasz serwer to tylko świadczy o twoich umiejętnościach.

Gdy już się skapnąłem, że idioci poblokowali kraje musiałem się rozłączyć ze swoim VPN którego zawsze używam.

Bardzo dużo osób gra za granicy i jakoś się nie skarżą.

Po wejściu na serwer jedyne co możemy zobaczyć to wszystkie pluginy od A do Z z internetu, LogIT'y, scoreboardy, minigamsy, skript.pl.

Na serwie nie mamy ani jednego pluginu z tej listy.

Na przyszłość proponuje dokładnie wpisywać IP serwera. 

Pozdrawiam.

5SlQjTQ.png

Opublikowano

Server porządny, mimo, że przysiągłem sobie że nie wejdę nigdy już na ezhc, dla tego servera to zrobię.
Szukacie budowniczych? Jak tak to poproszę wymagania i forum gdzie mógł bym złożyć podanie.

jd kappa

Opublikowano

ZAPRASZAMY DZIŚ O 18 

s1.minecraftpolska.pl

Witam, a może szukacie jakiejś pomocy przy serwerze? :) kogoś do "cziterów" jeśli tak zapraszam na skype : live:takurosan_1 lub na pw

Ogółem, prezka bardzo ładnie wykonana.

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...