Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co inwestować urkę?

mR.LoL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę znaleźć tematu do tego, więc zapytaj tutaj. Mam:

-starą fulkę
-2havoc

-6lf4

-2 drony 4 poziom 6 na 3
-venom, diminisher

-14 PP

-18 lvl(100 baniek do 19)

-PET nie posiadam

W co Waszym zdaniem powinienem pakować urkę? Generalnie zależy mi na DMG. Tak myślałem, żeby kontynuować ulepszanie dronów, ale czy na pewno to da mi więcej obrażeń niż np. PP albo robienie HAVOC?

Opublikowano

Zety też są okej. PP Ci dadzą trochę mocniejsze osłonki i lasery na graczy, drony obrażenia i osłony, jeśli masz tam jakieś, natomiast zety małe ilości CDD i trochę kluczy, z których masz szansę na LF4, które również da Ci DMG, no oczywiście havocki też są ważne, ale to dopiero jak ma się je założone na każdym dronie. Rozwiń trochę PP, aktualnie ulepszenia dronów masz tanie, bo kilka tysi urki za jedno, więc ulepszaj, a w międzyczasie z darmowych losów składaj zetę. Porobisz drony na 6-7 poziomy, ogarniesz trochę PP i baw się w zety dalej. :)

Opublikowano

a pet?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

zależy co robisz bocik czy jak?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Zdarza się bocić. Palkę też często zbieram, ale no to wtedy trzeba mechanizm kupić jeszcze. W tej chwili mam 64k urki. Chyba zacznę robić tajniki polowania. Good/bad idea?

Opublikowano

Chce ci sie samemu palke zbierać nie lepiej na pecie? I czy bocisz na palce?

Opublikowano

Palkę zbieram bez bota.A ile musiałbym wydać urki łącznie, żebym miał pomocnego w zbieraniu peta?

Opublikowano

peta kup i wyexp go na 8 lvl kup kolo 3 radarowek i mechanizm zbierania i puszczaj bota na boxy to bedzie ci szla urka jak szalona a pozniej mozesz jeszcze dokupic do peta pare wydobywczych. A jak chodzi o pallke to tez 3 radarowe i zbieracz surowcow xD Troche na to wydasz ale bardzo sie oplaca

Opublikowano

Rób pp z zet, chyba najlepiej na tym wyjdziesz, a urke z zety przeznaczaj na ulepszenia dronków, i zbieraj klucze i wykorzystuj je na evencie helisy :)

Opublikowano

peta kup i wyexp go na 8 lvl kup kolo 3 radarowek i mechanizm zbierania i puszczaj bota na boxy to bedzie ci szla urka jak szalona a pozniej mozesz jeszcze dokupic do peta pare wydobywczych. A jak chodzi o pallke to tez 3 radarowe i zbieracz surowcow xD Troche na to wydasz ale bardzo sie oplaca

No tez tak wlasnie robie mam stara fulke i peta i kupuje pomolu te radarowki a ile ich max kupic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...