Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot problem

michal2011899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę tworzyć profili, klikam creaty new profile i yes i tibia się zawiesza i nic nie mogę zrobić. Wcześniej mi się tak nie działo, dopiero teraz po tej aktualizjacji10.91 tibi. XENOBOT od PandoriumX

Opublikowano

Usuń całkowicie bota ( zostaw sobie tylko skrypty ) i zainstaluj od nowa. Możliwe, że coś się zmieniło i bot potrzebuje nowych plików.

https://www.pandoriumx.com/topic/3862-official-xenobot-tibia-1091/page-2#entry40107

# Bez skanu ponieważ jest to oficjalna strona panie moderatorze.

A jak nadal Ci nie będzie działało spróbuj nadać priorytet w menadżerze urządzeń albo obydwie rzeczy ( klienta i bota ) odpalaj jako Administrator.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podłączam się do tematu, bo mam tak samo,
moim zdaniem problem może leżeć w lokalizacji tworzenia profilu, tylko nie wiem gdzie profile mają się tworzyć, ktoś wie? Zmieniłbym lokalizację i może by się udało.

Opublikowano

Na crakcu xeno nie zrobisz nowego profilu bug. Weź jakiś inny skopiuj zmień nazwę i edytuj, potem zapisz

Profile zapisują się w dokumenty/xenobot/setting

HDD1SRE.png                            

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...