Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uranos S2 [Dedyk] [Easy/Medium]

SK OperatoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przyszlo co wiecej ludzi? bo nie wiem czy wbijacta

Tak średnio bym powiedział :D

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, świetnie się gra, miła atmosfera na czacie wołaj, do tej pory nie widziałem ani jednej osoby na cheatach, a co najważniejsze administracja jest na każde zawołanie i pomaga nawet przy najbardziej przyziemnych problemach.

Po wejściu na m2/doline/v2 nie można znaleźć wolnego spota, a więc gra dość sporo graczy.

Jeszcze raz POLECAM! :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Siema, poszukuje jakies gildi co by pomogla w grze, dopiero rozpoczynam na s2. Piszcie PW

W niedługim czacie będę zakładał gildie - Invictus.

@topic

Co do serwera to jest na prawdę z*******y, administracja jest na każde zawołanie, naprawiają błędy, odpowiadają na pytania graczy i bardzo często są na teamspeaku.

Graczy nie jest może bardzo dużo bo waha się to w granicach 250/300.

Na serwerze bardzo przyjemnie się gra, misje są ciekawe i dają bardzo fajne bonusy, exp nie jest monotonny, zawsze jest coś do roboty.

Pewnie pomyślicie że jak nie gra dużo osób to nie ma handlu otóż nie. Handel jak na liczbę graczy jest na prawdę bardzo rozwinięty, zawsze coś

znajdziecie dla siebie w sklepach.

Z tego co wiem to administracja ciągle stara się o reklamę i mogę wam zapewnić że serwer będzie działał do póki nie będzie 0 online na liczniku.

To tyle ode mnie, a teraz zapraszam was na serwer bo warto!

Opublikowano

­

YzpVP3X.pngkk

Możesz być spokojny, to jest zaufana strona, kliknij ''Zignoruj to ostrzeżenie'' i wchodzisz.

A jeśli chcesz wiedzieć dokładnie dlaczego tak jest to już ci odpowiadam.

Strona została specjalnie źle zakodowana i forum, a google dodali takie coś dlatego że strona ma źle napisany skrypt który google nie akceptuje.

Opublikowano

Poszukuje  dobrej gildii gram tylko w nocy  osoby ktore by mnie przygarneły prosze o pw <3 I mam pytanie - czy zwieksycie  resp rud bo ciezko strasznie  je znalesc wszyscy wybijaja jak tylko cos dorwa. Ps najlepszy serwer na swiecie:))

Opublikowano

­

Poszukuje  dobrej gildii gram tylko w nocy  osoby ktore by mnie przygarneły prosze o pw <3 I mam pytanie - czy zwieksycie  resp rud bo ciezko strasznie  je znalesc wszyscy wybijaja jak tylko cos dorwa. Ps najlepszy serwer na swiecie:))

Ja mam gildie - Invictus ale na razie jest lipa z członkami, ale jak jesteś chętny to czemu nie.

Resp rud zostanie powiększony, proszę o śledzenie tego co się dzieje na forum.

Masz temat z tą propozycją - http://forum.uranos.eu/index.php?/topic/417-%C5%BCy%C5%82y-i-rudy/

Opublikowano

­Zapraszamy na serwer, administracja cały czas pracuje nad serwerem, ogarniają reklamy itp, na dniach pojawi się aktualizacja gry!

[Moderator Forum] Snorlax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...