Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze ścinkami

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż jak w temacie. Mam problem z minimalnymi ścinkami ale TYLKO jak bawię się w opcjach gry. Np. wchodzę w ustawienia czy coś to gra ścina się na sekundę, dwie  lub coś koło tego. Nie przeszkadza to jakoś w grze bo podczas gry śmiga wszystko wystrzałowo. Dodam, że mam tak w każdej grze od Volvo. Co może być tego przyczyną? Kompa jakoś mega wypasionego nie mam ale skoro większość gier śmiga na średnich to źle raczej nie jest.

Opublikowano

Ale ten problem jest raz za razem. Zrozumiałbym gdyby zdarzyło się to raz czy więcej na odpalenie gry. Za każdym razem wchodząc w opcje czy ekwipunek jest ścinka co staje się irytujące. Stosowałem się do różnych poradników ale nic nie pomaga.

Opublikowano

Ale ten problem jest raz za razem. Zrozumiałbym gdyby zdarzyło się to raz czy więcej na odpalenie gry. Za każdym razem wchodząc w opcje czy ekwipunek jest ścinka co staje się irytujące. Stosowałem się do różnych poradników ale nic nie pomaga.

Również to samo mam, a komputer jest na prawdę na wysokim poziomie, jest to po prostu od ich winy :( i nic na to nie poradzisz.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...