Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Palavia

googlr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie, czy za powyższego bota lecą bany?

Jakie ilości pallki jest w stanie zebrać?

Gdzieś czytałem, że funkcja wymiany pall na energie jest tylko w wersji premium - prawda?

Opublikowano

A on w ogóle działa?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

A on w ogóle działa?

Nie wiem pytam, bo szukam czegoś na pallke, czegoś co jest bezpieczne.

Jeśli ktoś wie niech da znać co z nim jest ;)

Albo może ktoś poleci coś innego :)

Opublikowano

Moge powiedziec ze za pallavie nie odnotowano bana, w 100% bezpieczna [chyba za bocisz 24/7]

Co to za różnica ile bocisz na pallce? I czy pallavia działa?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Skąd go pobrać? I czy działa w tle.

Opublikowano

Moge powiedziec ze za pallavie nie odnotowano bana, w 100% bezpieczna [chyba za bocisz 24/7]

Co to za różnica ile bocisz na pallce? I czy pallavia działa?

Co to za roznica? jaki normalny czlowiek siedzi, gra w 1 gre bez przerwy przez 24h? od razu ban leci... a dzialac dziala.

Opublikowano

Jak to normalnie ja potrafie grać 24h i grać.

Opublikowano

Działa ten palavia bo mam go u siebie i zbiera palke , bije alieny .

Dasz link?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...