Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Szarf

Mokra_HOT_18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O biedne szarfy które rozdałem polskiej cebuli.Sztosik

Msm zawsze na propsie panowie,ale ja wole swoje item_scale xp.

Jak tam Arianea?

Benger.

Mi też dasz 100zł za wstawienie się u Makina?

k.Starczy Ci na fryzjera czy więcej ?

O c**j, ale ty masz pancze. Chce mieć dłuższe włosy to mam, więc słaba podbitka. xD

Jakie pancze lol.Ja tylko spokojnie pytam czy ta stówka Ci starczy to daj na PW numer konta i dostaniesz przelew (y)

Florjan jakiś Ty k***a rozrzutny, ostatnio o 100zł potrafiłeś truć dupę przez dobre kilka dni : DD

Wrzucając te "szarfy" to czyste samobójstwo, kanały będą się wypierdalać jak domek z kart.

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

nevermind

fajny system, wszystko działa jak należy, tylko nie wrzucaj kostiumów broni tych co mysle, bo to system niepełny z tego co wiem i nie działaj najlepiej

@Flourine

mati przyjacielu, też mam item_scale.txt w kliencie ale to nie znaczy, ze mam takie szarfy jak w oryginale <.<

Opublikowano

Jak tam Arianea?

Benger.

Mi też dasz 100zł za wstawienie się u Makina?

k.Starczy Ci na fryzjera czy więcej ?

O c**j, ale ty masz pancze. Chce mieć dłuższe włosy to mam, więc słaba podbitka. xD

Jakie pancze lol.Ja tylko spokojnie pytam czy ta stówka Ci starczy to daj na PW numer konta i dostaniesz przelew (y)

Florjan jakiś Ty k***a rozrzutny, ostatnio o 100zł potrafiłeś truć dupę przez dobre kilka dni : DD

Wrzucając te "szarfy" to czyste samobójstwo, kanały będą się wypierdalać jak domek z kart.

Kim Ty jesteś zerze? Chyba wiem http://prntscr.com/a886vk

r8g25t.jpg

3azlkb.jpgcy63yo.jpg

btw, Nie zapominaj od kogo "zerze" masz te szarfy i w/w kostiumy broni : DD

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

r8g25t.jpg

3azlkb.jpgcy63yo.jpg

Najebany mati zawsze sztos xD

Najebany zawszeee xD.Ale to był kwa grudzień so close.

nevermind

fajny system, wszystko działa jak należy, tylko nie wrzucaj kostiumów broni tych co mysle, bo to system niepełny z tego co wiem i nie działaj najlepiej

@Flourine

mati przyjacielu, też mam item_scale.txt w kliencie ale to nie znaczy, ze mam takie szarfy jak w oryginale <.<

Ale Ty nie masz tych co ja cumplu bo moje zostały skończone kilka dni temu . ^^

Śmieszy mnie to, system który jest ogólnodostępny około rok czasu, a wy się kłócicie kogo to jest... xD Z tego co pamiętam zostało to nawet upublicznione na pewnym forum. Flourajn widać, że dalej trzymasz poziom #ascarial 3 dedyki zjebane. 

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

r8g25t.jpg

3azlkb.jpgcy63yo.jpg

Najebany mati zawsze sztos xD

Najebany zawszeee xD.Ale to był kwa grudzień so close.

nevermind

@Flourine

Ale Ty nie masz tych co ja cumplu bo moje zostały skończone kilka dni temu . ^^

Śmieszy mnie to, system który jest ogólnodostępny około rok czasu, a wy się kłócicie kogo to jest... xD Z tego co pamiętam zostało to nawet upublicznione na pewnym forum. Flourajn widać, że dalej trzymasz poziom #ascarial 3 dedyki zjebane. 

3 dedyki zjebane? co? @Munir pajacu

Munira to Ty szanuj amebo :v

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

K***A SERIO 200 ZL ZA ROZPAKOWANIE ATREYI?

PRZECIEZ ZAJELO MI TO RAPTEM 2 MINUTY xD

300ZŁ POTEM PRZECENA NA 200ZŁ

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

O co wy do c***a wszyscy dupsko spinacie ? Ktoś wstawił te pierdolone szarfy i wszyscy się rzuciliście sobie do gardeł z byle powodu, wszyscy pokazujecie swój poziom. Ja was nie oceniam ale nie dziwie się dlaczego polska scena metina tak wygląda, ludzie wchodząc w takie tematy jak ten wchłaniają złą energie którą wy wyzwalacie a potem dziwy jakie gówno tu można spotkać, ugrupowania nastolatków z problemami hormonalnymi którzy myślą że coś potrafią kradnąc innym.

Może czas zmienić to podejście i pokazać że da się stworzyć namiastkę przyjaznego forum czy jednak dalej każdy ma zamiar prześcigać się w tym kto jest lepszy ? Nie potraficie chociaż raz odpuścić ?

Jeżeli taki osioł jak ja zaczął pojmować jak powinno wyglądać społeczeństwo to i wy możecie, prawda ?

Co do treści tematu: System lennt'a jak mniemam jednak bądź co bądź do sprawnego działania potrzebna jest odrobina inicjatywy, życzę powodzenia w fixowaniu :D

PS. Jakby ktoś mojego pierdzielenia nie mógł zrozumieć to proszę się nie przejmować, sam nieraz nie ogarniam xD

Opublikowano

szanujmy swój czas.

Nie napisał, że jest to jego autorstwa. Wszystkie pliki, które tworzycie nie są wasze. Nic nie jest wasze, bo c***a umiecie pseudospece, którzy kopiują wszystko z innych forów. Czekałem na Arianee. 3 start, gówno, forum znowu usunięte. Zajmij się tak serwerem, jak tu zajmujesz się pierdoloniem głupot. Chyba, że ktoś już 20zł wsadził w IS, to wyjebka, zawijamy się i czas na nowy serwer.

Opublikowano

szanujmy swój czas.

Nie napisał, że jest to jego autorstwa. Wszystkie pliki, które tworzycie nie są wasze. Nic nie jest wasze, bo c***a umiecie pseudospece, którzy kopiują wszystko z innych forów. Czekałem na Arianee. 3 start, gówno, forum znowu usunięte. Zajmij się tak serwerem, jak tu zajmujesz się pierdoloniem głupot. Chyba, że ktoś już 20zł wsadził w IS, to wyjebka, zawijamy się i czas na nowy serwer.

zamknij morde

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

szanujmy swój czas.

20 zł a koszty 200 razy większe propsuję tok myślenia.Nie wiesz czemu forum było off to nie pierdol głupot.

Forum nie było off, tylko zostało usunięte, więc nie pierdol głupot. Koszty są zaniżone. Dolicz do tego licencje, aby prowadzić serwer legalnie, a nie kolejne grzyby po deszczu. Same szmatławce, żeby tylko IS przytulić.

@.imaguś. rozumiem, że tą prostacką odpowiedzią przyznajesz mi rację. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...