Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting CSRV nie działa - Oszustwo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za parę dni startuje z serwerem nie wiedzieliśmy że csrv ma jakieś problemy od Stycznia 2016r . Pisaliśmy do nich oni nic 2 dzień bez odpowiedzi. Na Fanpagu nic nie pisało że mają kłopoty i teraz mam kłopot bo zapłaciliśmy za serwer a nie działa :?

Macie jakieś pomysły co zrobić lub jak odzyskać pieniądze :? 

Opublikowano

Próba otwarcia itemshopa Błąd

Wgrania pluginów błąd 

Nic nie działa na tej stronie nawet w kom na fanpagu tak piszą .gg

Otwarcie itmeshopa Internal error. Event id: a0fb8aedf05346578ab2d3d9b070c42f 

Opublikowano

Macie tutaj link :https://youtu.be/oGRbql-kTK4 

jest to filmik na niepublicznym jedynie z linku i macie pokazane wszystko 

Serwer kupiliśmy 2 dni temu a piszę że 4 msc temu został wył 

Twój link mi nawet nie działa.

Spróbuj na innej przeglądarce czy występuje to samo.

Zresztą co wy oczekujecie po hostingach lel..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mialem tak samo przez nie cale 3 tygodnie, napisałem na fejsie to nic nie robili napisałem tickety to odrazu naprawili. ;) Ale dni spowrotem nie dostałem. Szkoda ale to była moja glupota :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Craftserve to już od dobrego roku największy krzak @Craftserve ! Nie masz co liczyć na odpowiedz od nich, a cóż francuskie maszyny z online.net pozostawiają wiele do życzenia...

Kończ transakcje i zadaj zwrotu, mi zwrócili :).

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Homer ale jak możesz dać krok po kroku bo ja zielony

Filmik już działa 

Wtf dzisiaj już działa ale i tak przenoszę na pukawkę 

I tutaj żądam zwrotu 

Opublikowano

CSRV od pewnego czasu stał się jeszcze gorszym hostem niż fiberhost.

Kiedyś CSRV to była jakość za sporą cenę, obecnie totalny złom za również nie małą cenę.

Ostatnio w dziale zauważam sporo takich tematów o tym hostingu. Wydaje mi się że jak tak będą szanować klientów to za niedługo będą musieli zakończyć działalność.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Craftserve to już od dobrego roku największy krzak @Craftserve ! Nie masz co liczyć na odpowiedz od nich, a cóż francuskie maszyny z online.net pozostawiają wiele do życzenia...

najpierw się dowiedz co to jest ten "krzak", a potem tak pisz. CraftServe jest legalnie dzialajacym hostingiem, od 2011 roku mają zarejestrowaną firme Vitresoft.

skad więc pomysł, że to krzak? B)

co do csrv - jakość ich usług spadla, to już nie to samo co w 2013-2014 roku, ale wszystkie hostingi spadly na psy odkad nielimitowane oferty dali i po kilka(nascie) serwerow 200 osob na jednej maszynie

5465845486.png

Opublikowano

najpierw się dowiedz co to jest ten "krzak", a potem tak pisz. CraftServe jest legalnie dzialajacym hostingiem, od 2011 roku mają zarejestrowaną firme Vitresoft.

skad więc pomysł, że to krzak? B)

co do csrv - jakość ich usług spadla, to już nie to samo co w 2013-2014 roku, ale wszystkie hostingi spadly na psy odkad nielimitowane oferty dali i po kilka(nascie) serwerow 200 osob na jednej maszynie

zacznijmy od tego ze jakosci to oni nigdy nie mieli...

@top

nie masz nawet  co probowac... j****y gimbus cubix teraz robi hajs na sprzedawaniu skinow do gownianego csa...

ogolnie to padlo wiekszosc serwerow i jakos nie zanosi sie zeby cokolwiek z tym robili 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...