Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy włączaniu

metinologicznys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio postanowiłem pograc w metina, pobrałem prywatny serwer, Ranos jezeli to potrzebne, grałem przez 3 dni wszystko było spoko, ale dziś przy uruchamianiu clienta wyskoczył mi błąd Metin2.Create_NO_APPROPRIATE_DEVICE
Poszukałem po interneciem wszyscy piszą zeby rozwiązać problem ze zgodnościa, zrobiłem to i mi nie działa nadal, dlatego postanowiłem napisać tutaj i liczę na pomoc. Windows 7

Opublikowano

Zapewne masz Win 8 albo 10, w rozwiązywaniu problemów ze zgodnością sys wybierz pozycję albo Visty sp2 albo Xp sp3

Próbuj z każdym dostępnym systemem :)

Opublikowano

Zapewne masz Win 8 albo 10, w rozwiązywaniu problemów ze zgodnością sys wybierz pozycję albo Visty sp2 albo Xp sp3

sprawdziłem każdą propozycje i nadal to samo :/

Opublikowano

Nie możliwe, te rozwiązanie działa u każdego.

Opublikowano

Nie możliwe, te rozwiązanie działa u każdego.

u mnie niestety nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...