Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy nowych członków do załogi

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S6WaTUU.png

SunNight.PL -  to bezpłatny, stabilny i licencjonowany serwer. Na naszym Serwerze wszystko jest dostępne i całkowicie za darmo. Nie są pobierane żadne opłaty związane np:, z kanałami VIP, Premium, Super VIP, Prywatne. Serwer tworzymy z ludźmi i dla ludzi. Nasz zespół to osoby zgrane i odpowiedzialne, dla których priorytetem jest utrzymanie Serwera na najwyższym poziomie. Nasz serwer istnieję od 08-12-2015r.

SunNight.PL - tworzymy z pasją powodując dynamiczny rozwój, dlatego z każdym dniem ilość użytkowników rośnie. Posiadamy silnie rozbudowaną Strefe Centrum Pomocy, gdzie żaden z naszych Użytkowników nie pozostaje bez opieki Administracji.

Główna załoga serwera:

Właściciel: Lukass

Technik: `.KlassKai.

Stanowiska administracyjne:

» Właściciel «

» ROOT «

» HSA (Head Server Admin) «

» SSA (Super Server Admin) «

» SA (Server Admin) «

» NA (New Admin) «

Oferujemy:

»  512 slotów «

»  m-bot Premium «

»  Miła atmosfera «

»  Stabilny serwer «

»  6 muzycznych botów 24/7 «

»  Pełne zgranie w administracji «

Chciałbyś(abyś) dołączyć do naszej załogi?

Skontaktuj się z Właścicielem serwera: Lukass

Kontakt:

Gadu-Gadu: 55834296

E-mail: [email protected]

Opublikowano

Nie widzę żadnych korzyści płynących z pełnienia stanowiska na waszym serwerze, a jeżeli oferujecie zdobycie jakiegoś doświadczenia nie zostało to zawarte w temacie.

Wasza nazwa serwera kojarzy mi się z serwerem, gdzie pełniłeś przez pewien czas funkcje Administratora u Bryka.

Nie wiem jak teraz funkcjonujesz, ale za starych czasów leciałeś na cracku i cieszyłeś się po zbanowaniu mojego identyfikatora z Androida, który był w dodatku na Warszawskim IP.

Opublikowano

Nie widzę żadnych korzyści płynących z pełnienia stanowiska na waszym serwerze, a jeżeli oferujecie zdobycie jakiegoś doświadczenia nie zostało to zawarte w temacie.

Wasza nazwa serwera kojarzy mi się z serwerem, gdzie pełniłeś przez pewien czas funkcje Administratora u Bryka.

Nie wiem jak teraz funkcjonujesz, ale za starych czasów leciałeś na cracku i cieszyłeś się po zbanowaniu mojego identyfikatora z Androida, który był w dodatku na Warszawskim IP.

Witaj,

Jeżeli chodzi o Bryk "Bartka" serwer to powiem Ci że to było dawno temu, niestety nie przypominam sobie twojego nicku "Itan" dlatego trudno mi teraz cokolwiek napisać w tej sprawie. 

Za starych czasów to jak już odszedłem od "Bryk" serwera to zacząłem prowadzić serwer razem z "Multi" gdzie był postawiony na hostingu net-speak na sloty, po paru miesiącach stwierdziliśmy że nie warto dalej prowadzić serwer, niestety nie potrafiliśmy go dobrze promować i nie siedziało tyle osób na ile pozwalały nasze sloty. Kolejna historia z prowadzeniem TeamSpeak3 był serwer "KlassKai" byłem u niego administratorem "SA". Postanowiłem stworzyć kolejny swój projekt który będzie również oparty na sloty, siedziało po 40-50 użytkowników na serwerze, byłem uczniem który nigdzie nie mógł zarobić na serwer i nie miałem jak wpłacić kolejnej dotacji na serwer aby przedłużyć termin serwera.

Teraz powstało "SunNight".

Ps. Stara Historia "Lukass"

Jakbyś chciał rozszerzyć rozmowę zapraszam na priv bądź numer Gadu-Gadu podanym w profilu.

Opublikowano

Witam, poszukujemy współpracy!

Oferujemy:

• Dobrze rozwiniętą strefę kanałową dla twojego serwera bądź sieci,
  • Profesjonalnie dopracowane rangi dla twojego serwera bądź sieci,
  • Automatyczne nadawanie twojej głównej rangi serwera bądź sieci,
  • Ilość online, czyta użytkowników którzy posiadają twoją rangę [NazwaSerwera.pl],
  • Profesjonalną pomoc na serwerze,
  • Dbanie o twoich użytkowników jak tylko potrafimy,
  • Reklamowanie twojego serwera, sieci.

Jeżeli jesteś zainteresowany/a, skontaktuj się ze mną wybierając prywatną wiadomość bądź na serwerze TeamSpeak 3. IP: SunNight.PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...