Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BGM - Muzyka na Twój serwer !

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Każdy może sobie wyszukać muzyki na youtube według gustu. Nie masz praw autorskich do tych utworów tym bardziej na wykorzystywanie ich do gier. Temat bezsens 

Wydaje mi się, że Twój post też jest bezsens.. Prawa autorskie ? Gdzie ? W tych piosenkach. Chcesz pisać o prawach autorskich ? Pisz w każdej publikacji serwera, że nie maja prawa na stawiania serwera. A piosenki, nie każdy chce sobie szukać, a tutaj będzie tego sporo, więc będzie można sobie znaleźć to co trzeba :)

Opublikowano

Nienawidzę takiego zuchwalstwa. Postaw się na miejscu tych, którzy tworzyli tę muzykę. Poświęcili swój czas, zdolności, których uczyli się przez długi czas, a Ty przychodzisz i kradniesz ich ciężką pracę, bo inni też tak robią. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nienawidzę takiego zuchwalstwa. Postaw się na miejscu tych, którzy tworzyli tę muzykę. Poświęcili swój czas, zdolności, których uczyli się przez długi czas, a Ty przychodzisz i kradniesz ich ciężką pracę, bo inni też tak robią. Pozdrawiam.

Ja je tylko udostępniam, może ktoś będzie chciał je dodać na serwer. Nigdzie nie jest napisane, że zakaz kopiowania, albo udostępniania..

Opublikowano

Przecież są udostępnione na youtube kto będzie chciał to sobie wyszuka nikogo nie obchodzą twoje propozycje, jesteś bezczelny nie pozdrawiam 

Ooo beka :D Również nie pozdrawiam :D :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak dla mnie elegancka sprawa. Chłopaki spinają Bóg wie o co.

Według Ciebie, udostępnianie komuś piosenki jest kradzieżą?

To może udostępniane przez Ciebie piosenki na FB także są kradzione i jesteś zwykłym złodziejem?

A może Twoje piosenki na telefonie, pobrane z różnych stron, nie są kradzione, tylko pożyczone?

Pewnie masz do nich 100% prawa, jak i do posiadania ich na urządzeniu mobilnym?

Opublikowano

Jak dla mnie elegancka sprawa. Chłopaki spinają Bóg wie o co.

Według Ciebie, udostępnianie komuś piosenki jest kradzieżą?

To może udostępniane przez Ciebie piosenki na FB także są kradzione i jesteś zwykłym złodziejem?

A może Twoje piosenki na telefonie, pobrane z różnych stron, nie są kradzione, tylko pożyczone?

Pewnie masz do nich 100% prawa, jak i do posiadania ich na urządzeniu mobilnym?

Tak, korzysta ze spotify. :3

ps. Na c**j to napisałeś odkopując temat?

Opublikowano

Odkopując temat? Czyli Twoim zdaniem temat z przed miesiąca jest odkopywany? :)

Chyba Twoje łącza, są tak wolne, że nie zrozumiałeś, co napisałem w poście wyżej.

Od kiedy powiedz mi kolego pobierasz ze spotify? Bo to jak mniemam jest portal streamujący muzykę, nie udostępniający ją powszechnie do pobierania.

Więc kolego nie próbuj zabłysnąć, bo mało wiesz. :)

Opublikowano

Chyba Twoje łącza, są tak wolne, że nie zrozumiałeś, co napisałem w poście wyżej.

Od kiedy powiedz mi kolego pobierasz ze spotify? Bo to jak mniemam jest portal streamujący muzykę, nie udostępniający ją powszechnie do pobierania.

Można pobrać muzykę i słuchać offline :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Spotify streamuje muzykę, do której posiada prawa, z resztą, z jakiegoś powodu niektóre filmy z muzyką są zablokowane, sam mam na YouTube kilka filmów, które nie mogą zarabiać na reklamach, ponieważ mam w nich muzykę bez licencji. W dodatku myślę, że orkiestry nie są wynajmowane tylko po to, żeby ktoś za darmo pobrał sobie utwór, nad którym pracowali, zupełnie za darmo z lewego źródła. Swoją drogą, gdybyś był na miejscu tych ludzi, którzy tracą pieniądze przez takich ludzi jak autor tematu, mimo, że uczciwie na nie zapracowali, sam byś bronił tego co mówię. Pozdrawiam.
Opublikowano

Właśnie "mniemasz", a mówisz, że ja mało wiem :)

Ps. Wiesz który rok mamy?

Opublikowano

Spotify streamuje muzykę, do której posiada prawa, z resztą, z jakiegoś powodu niektóre filmy z muzyką są zablokowane, sam mam na YouTube kilka filmów, które nie mogą zarabiać na reklamach, ponieważ mam w nich muzykę bez licencji. W dodatku myślę, że orkiestry nie są wynajmowane tylko po to, żeby ktoś za darmo pobrał sobie utwór, nad którym pracowali, zupełnie za darmo z lewego źródła. Swoją drogą, gdybyś był na miejscu tych ludzi, którzy tracą pieniądze przez takich ludzi jak autor tematu, mimo, że uczciwie na nie zapracowali, sam byś bronił tego co mówię. Pozdrawiam.

Jasna sprawa. Wynajmujesz orkiestry, które grają czyjeś kawałki, co prawda nazywa się to cover'ami, lecz jednak nie jest to oryginalnie ich twórczość.

@up: Pobierając muzykę z przeróżnych truckerów, stron do konwertowania czy innych gówien, na pewno jesteś 101% uczciwym posiadaczem utworów muzycznych :)

Opublikowano

@up: Pobierając muzykę z przeróżnych truckerów, stron do konwertowania czy innych gówien, na pewno jesteś 101% uczciwym posiadaczem utworów muzycznych :)

To było do mnie, bo nie widzę związku?

I przypominam, że mamy 2017 rok, ale do tego się nie odniesiesz, bo oczywiście pierdoliłbyś tylko bzdury.

O c**j Ci w ogóle chodzi, jak lubisz takie przekomarzanie się bez celu to wypierdalaj na wykop. Bez odbioru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...