Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna oferta pracy - poszukuję osób na serwer!

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam osobę,która założyła temat. Współpraca z nim to sama przyjemność. :) 

Piotr zna się na rzeczy i dlatego każdy jego projekt odnośni sukces. W tej chwili trudno o konkretną osobę ale Piotr należy do osób konkretnych i ogarniętych. 

Opublikowano

Aktualnie:
- Aktualnie znalazłem Developera,

- Zakupiłem domenę i maszyny dedykowane do prac,

- Podpiąłem już domene pod stronę i forum (Z czasem zostanie wrzucone tam wszystko co jest wymagane),

- Zaczęcie prac nad 1 z serwerów jakim jest PvP, zobaczycie z czasem jak to wszystko będzie miało wyglądać,
- Założenie FanPage sieci serwerów MineCraft w celu pokazywania postępów w pracy,

- Ustawienie planu tworzenia serwerów (Pvp, Gildie, RPG, Hardcore, Survival). Każdy serwer będzie odróżniał się techniką gry,

- Osobna reklama każdego serwera

- Połączenie serwerów (możliwość chodzenia między serwerami)

W najbliższym czasie:
- Postawienie serwera TeamSpeak dla teamu,

- Postawienie forum na najnowszej wersji IPB,

- Pełne zautomatyzowanie serwera TS3,

- Testy beta serwera PvP po skończeniu mapki,

Szukamy: 

- Dużej ilości budowniczych którzy chcą uczestniczyć w rozwijaniu się sieci

Opublikowano

Budowniczy/grafik na zlecenie. Kontakt w profilu.

Szukamy ludzi na stałe. Bo na jednym projekcie nie przystanę, chce powtórzyć sukces z StreetCraft'a więc potrzebuję ludzi na stałe.

Opublikowano

Szukamy ludzi na stałe. Bo na jednym projekcie nie przystanę, chce powtórzyć sukces z StreetCraft'a więc potrzebuję ludzi na stałe.
Stała pensja i masz mnie w ekipie ;-)
Opublikowano

Przewidujesz jakieś wynagrodzenie czy oczekujesz altruistów?

Zależy od tego jak dana osoba buduje i wgl...

Stała pensja i masz mnie w ekipie ;-)

Jak pisałem że zależy od tego jak dana osoba buduje, jak się potrafi przy tym opierdzielać i wgl.

jestem budowniczym, ale czy jest zapłata za to

A czy ja wiem jak budujesz? To też wiesz czy zapłacę. Bo może robisz kwadraty Sb i ja mam za to płacić?

Opublikowano

@_Piotr_ jezeli chcesz to moge ci przy tym pomoc :)

W jakim sensie chcesz mi pomóc. Proszę Cie rozwiń tutaj tę odpowiedź lub po prostu na PW napisz w jakim sensie pomożesz ;)

Muszę się zastanowić.

Nad czym chcesz się zastanawiać ? 

Opublikowano

Szkoda ze tylko minecraft :P

Powodzenie :)

A to co jeszcze prócz MineCraft by można było ? Jestem otwarty na wszelkie propozycję.

Co do serwera, szukam nieograniczonej liczby budowniczych bo niedługo zaczynamy tworzyć serwer RPG !!

Wiele miast itd do zbudowania ;)

Opublikowano

@_Piotr_

Jeśli masz w planie zrobić serwer hardcore podobny do pierwszych edycji serwera hardcore skkf lub serwer typu kwadratowa masakra to się piszę.

Masz podany kontakt. Zgłoś się do mnie albo do Technika.

A co jeżeli ja byłbym zainteresowany? Oczywiście bez wypominania czasów "GraMyTu" i "katria" ? :D

A kim jesteś jeśli mogę spytać? Jeśli coś masz podany kontakt więc zapraszam do napisania.

Opublikowano

Siemka, jestem budowniczym na tym serwerze, co do wpisu "serwer pvp jest prawie gotowy" nie mogę się zgodzic, potrzebuje jeszcze 1-2 budowniczych, którzy robią to na bardzo wysokim poziomie, sam mapy nie skończe :) Pozatym wspaniale współpracuje mi się z resztą ekipy: Jest czasami troche humorku, czasami ostra praca. Fajnie

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

Siemka, jestem budowniczym na tym serwerze, co do wpisu "serwer pvp jest prawie gotowy" nie mogę się zgodzic, potrzebuje jeszcze 1-2 budowniczych, którzy robią to na bardzo wysokim poziomie, sam mapy nie skończe :) Pozatym wspaniale współpracuje mi się z resztą ekipy: Jest czasami troche humorku, czasami ostra praca. Fajnie

Bardzo dziękuję. Inzynier jak coś może Ty postarasz się kogoś do ekipy znaleźć ? Bo ja w pracy dość dużo przesiaduje ostatnio :)

Dzięki że pracujesz z nami ;)

Zapraszamy do kontaktu i dołączenia do załogi ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...