Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania na temat serwerów Minecraft kiedyś, a dzisiaj

_Kamil_BOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy tylko ja uważam, że minecraft stracił swój urok na wersji 1.5.2 ew 1.6.4. Dzisiejsze serwery jak i sam minecraft to zasrana machina do trzepania pieniędzy??.

Kiedyś serwery miały swój urok i przyjazną atmosferę.

Czy nikomu z was nie brakuje dawnych czasów ??, siedzenie na serwerze tylko po to by czekać na Admina by dał Ci działkę. Vipy w dawniejszym mc nie dawały graczom przewagi nad innymi lecz tylko dostęp do światu z większymi działkami.

To co jest dziś mogę nazwać HAOSEM jedynym trybem jaki istnieje na Polskiej scenie MC to easyhc utworzony przez GIMBY, które mają pieniądze od rodziców.

Mam do was pytanie.

1.Na jakiej wersji Minecraft stracił urok.

2.Czy zagrałbyś/zagrałabyś na serwerach jakie były kiedyś?.

3.Czy jesteś zdania, że:

a) minecraft stoczył się na dno (podaj argumwnty)

B) minecraft to nadal świetna gra, której nic nie brakuje.

4.Czy gdybyś mógł cofnąć się w czasie i zatrzymać rozwój minecrafta, zrobiłbyś to ? I na jakiej wersji byś zatrzymał grę.

========

Pytam tylko z ciekawości, prosiłbym o uczciwe odpowiedzi ;)

PS:

Masz zamiar pokazać swój zerowy iloraz inteligencji poprzez hejtowanie mnie ?, to lepiej napisz mi to na PW niż masz innych uczyć takiego zachowania.

Opublikowano

Widzę że skupiasz się na polskiej scenie minecrafta,  ale nie zapominaj że są jeszcze serwery np. z Anglii , USA

Opublikowano

1. 1.6.4

2. Oczywiście :)

3. Minecraft stoczył się na dno, przez zalanie go przez falę dzieci, dla których najważniejsze jest mieć super skin, vipa i najlepsze eq oraz przez ogólny hejt na tą grę. Brakuje ludzi, którzy pokazywali swoją kretywność i wyobraźnię, odeszli, bo nie widzieli sensu w dalszym graniu.

4. Nie zatrzymałbym rozwoju Minecrafta, zatrzymałbym rozwój patologicznych serwerów celujących wyłącznie w zysk.

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

1. 1.7.2
2. Ta
3. Minecraft jest ok,serwery są ok ale gracze są do bani + administracja.
4. Nie cofnąłbym w czasie ,przyśpieszyłbym go w czasie na wersje 1.8/1.9 bo all serwery to 1.7.x

pJIegsk.jpg

Opublikowano

1. W Polsce już od kilku lat. Porównajcie sobie cubegame, gdzie 95% graczy to wyzywające i cheatujące dzieci z Hypixelem.

2. Grałem na świetnym freebuildzie na poziomie do wersji 1.6, wtedy upadł i od tamtej pory zaczęły się kłopoty. Chętnie zagrałbym tam jeszcze raz ze starą ekipą.

3.

a) Nie stoczył się, wymyślane są coraz to lepsze mody (np. replay mod), które ożywiają grę.

B) Według mnie tak. Widać to na zagranicznych serwerach, gdzie wykorzystuje się możliwości gry na maxa.

4. Nie, cieszę, się ze minecraft się rozwija, głównie dlatego, że tam za granicą w każdej nowej wersji widzą tysiące usprawnień i zastosowań.

Od ponad roku przerzuciłem się na zagraniczne serwery, polskie to dno.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

17-18

minecraft to nie dno kto nie umie grać tak mówie wcześniejsze wersie nudne były mało blocków itp

w czasie się nie da czofnąc nie te czasy ale i tak bym sie nie cofnoł bo teraz jest lepszy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...