Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl czy Virtual?

takismieszem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polski Metin2, tam satysfakcja z osiągnięcia czegoś jest znacznie większa, a i atmosfera milsza :)

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

Polski Metin jest teraz chyba najlepszy dużo graczy itd. Można powiedzieć że odbił się od dna ;d

74345782146408072467.jpg

Opublikowano

Global jeszcze masz ravie 

Ravia to jest już lipa. To już lepiej na Nawie próbować przynajmniej ceny niskie.

74345782146408072467.jpg

Opublikowano

Ravia to jest już lipa. To już lepiej na Nawie próbować przynajmniej ceny niskie.

Tak Nawie napewno..  :) Szczególnie po dzisiejszym włamie w nocy na serwer. Serwer za niedługo padnie.

@topic

Zaczynaj na metin2.pl. Na virtualu masa ludzi z lvl 200+ i setkami tys bryłek. Pety w is po 500 zł.. -.-. Ciężko jest tam się wybić. I nie masz pewności czy serwer nie padnie przypadkiem .

Na pl-u sytuacja się ustabilizowała. Sporo ludzi gra. Masz pewność że global nie padnie za szybko :). Coś mi się o słuch obiło że końcem roku startuje nowy serwer na pl-u.

Opublikowano

Ravia to jest już lipa. To już lepiej na Nawie próbować przynajmniej ceny niskie.

Tak Nawie napewno.. :) Szczególnie po dzisiejszym włamie w nocy na serwer. Serwer za niedługo padnie.

@topic

Zaczynaj na metin2.pl. Na virtualu masa ludzi z lvl 200+ i setkami tys bryłek. Pety w is po 500 zł.. -.-. Ciężko jest tam się wybić. I nie masz pewności czy serwer nie padnie przypadkiem .

Na pl-u sytuacja się ustabilizowała. Sporo ludzi gra. Masz pewność że global nie padnie za szybko :). Coś mi się o słuch obiło że końcem roku startuje nowy serwer na pl-u.

Koncem ? Jest początek :).

Na pl tez się trudno wybić.

Opublikowano

Ravia to jest już lipa. To już lepiej na Nawie próbować przynajmniej ceny niskie.

Tak Nawie napewno..  :) Szczególnie po dzisiejszym włamie w nocy na serwer. Serwer za niedługo padnie.

@topic

­

Podawanie plotek jedna po drugiej potem 5151 tematów na mpcforum

Polecam pla.

Opublikowano

Podawanie plotek jedna po drugiej potem 5151 tematów na mpcforum

Polecam pla.

Co uważasz za plotki ? hmm ?

@ Co do pl-a to plotki faktycznie

Niby Art na turnieju Pvp coś tam mówił o nowym serwerze. Ale w 100% nie można potwierdzic ;d

Opublikowano

Polecam polskiego globala. Więcej frajdy z osiągnięcia czegoś mimo tego, że potrzeba więcej czasu. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Oficjalny serwer. Co do prywatnych, to wolę nie ryzykować. Grasz, ileś tam czasu Ci spierdala, a taki pazerny kutasiarz to za 10zł serwer spakuje i wypierdoli na impre pod wioskową żularnią, żeby sobie kupić pół kraty książęcego w promocji za złotówkę butelka.

Opublikowano

Zdecydowanie global. Tendencja wzrostowa w liczebności graczy i poziomie. Jedynym mankamentem na tą chwilę są boty (w sumie niezmiennie od x lat).

Opublikowano

gra na globalu jest mało przyjemna ze względu na poziom trudności i to że ciężko jest zarobić yang

przez te świąteczne eventy gospodarka na serwerach jest w stanie krytycznym :)

wszystko na czym dawniej się zarabiało jest teraz bezwartościowe..

bardziej polecam gre na tym Virtual, a jeszcze bardziej na Dreikon gdzie gra 2,5k ludu

Opublikowano

Ja znow polecam PL'a, stabilność i liczba ludzi przemawiają za siebie :D

Ja znow polecam PL'a, stabilność i liczba ludzi przemawiają za siebie :D

Opublikowano

Zdecydowanie PL :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

­Co wy gadacie o stabilności, tu jest mowa o Virtualu xD

Na PL'u od zera nie opłaca się grać (no, chyba że jesteś przy kasie).

giphy.gif ­

Opublikowano

­Co wy gadacie o stabilności, tu jest mowa o Virtualu xD

Na PL'u od zera nie opłaca się grać (no, chyba że jesteś przy kasie).

Nie opłaca się? xD Ja wbiłem 3 konta na level 65, bez wydania ani złotówki na IS bo jestem yebanym studentem xD Jak władujesz hajs w IS i wbijesz taki level w 2 dni to gdzie masz satysfakcje? Co do tematu:

Na PL'u gra teraz bardzo duzo ludzi, każdego dnia możesz zobaczyć na każdym na jakimś kanale serwera napis "BUSY".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...