Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dźwiękiem i HUD

SnyperV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Przedwczoraj, 21 lutego 2016 miała miejsce mała 13 megabajtowa aktualizacja. Od jej czasu nie mam dźwięków wystrzałów ani postaci. Poza tym mój HUD jest zbugowany. Lista wybierania broni jest za wysoko, nie ma ikon owych broni oraz nie widzę amunicji, ani stanu zdrowia. Sprawdziłem spójność plików gry, odinstalowałem i z powrotem zainstalowałem Garry's Moda, wyłączyłem wszystkie dodatki (ponad 400) i nic. Czy zna ktoś może sposób w jaki można to rozwiązać?

Opublikowano

Niestety ale to są bugi naszego kochanego twórcy G-Moda. Dali jakiś hotfix ale chyba nie pomógł. Trzeba czekać żeby naprawi te bugi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze. Zamykam temat. Problem naprawiłem. Jego powodem, było to, że kiedy nie miałem żadnego L4D, Half-life'ów i innych gier od Valve, pobrałem paczkę z plikami tych gier, aby nie mieć brakujących tekstur. Ostatni patch po prostu nie działał z tą paczką i występowały problemy. Wystarczyło pogrzebać w plikach, bo autor paczki napisał jak to naprawić na jego stronie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...