Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś tanie decki do polecenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znacie jakieś tanie decki do polecenia na:

Paladyna, Łowcę, Szamana i Kapłana?

Aktualnie z legend mam tylko: 

Al'Azir, Thaurisian, Sylvana, Dr. Boom.

Głównie otwierałem zwykłe paczki, z WT mam 0 kart, z GvG głównie tylko karty pod Mech Maga oraz mam 300 pyłu na stanie. 

Opublikowano

Na paladyna to też polecam tego aggro paladyna "smorcadin". Jak nie miałem legendarek i przygód to tym deckiem 10 range wbijałem co mi stykało.

Priestem bez kart nie warto bo jednak to taka z reguły kontrolna klasa = droga, bo potrzebuje entomb z przygody, legendarek [1 legenda 1600pyłu].

Choć niby masz świetne legendarki do priesta i możesz sobie pograć "Auchenai priestem". Zwłaszcza jak zdobędziesz "Justicar Trueheart".

Szamanem można grać jak dla mnie na 2 sposoby - aggro lub mech. Mech jest świetny ale szybko tracisz win condition jak przeciwnik ma jak czyścić stół niskim kosztem. Dlatego też lepsza jest wersja aggro, która polega na spellach, jednostkach z szarżą i doomhammerze połączonym z rockbiterem. Czyli po prostu lecieć jak najwięcej face. Choć czasem trzeba się trade'ować zakładając, że Ty masz na stole 2/1 gnoma a przeciwnik jugglera to oczywiste, że lepiej go zabić niż iść face.

Ewentualnie może rogue'a polubisz  : https://www.youtube.com/watch?v=5lw_c3Jz1eI

1440 pyłu to mało jak popyłujesz bezużyteczne karty.

Opublikowano

Czy jest możliwość podmiany Sir Finley Mrrgglton'a w decku Smorcadin? Posiadam wszystkie karty pod ten deck, lecz brakuje mi tej legendy, a ona jest dopiero w 3 skrzydle przygody :|

Opublikowano

Czy jest możliwość podmiany Sir Finley Mrrgglton'a w decku Smorcadin? Posiadam wszystkie karty pod ten deck, lecz brakuje mi tej legendy, a ona jest dopiero w 3 skrzydle przygody :|

Wrzuć jakieś aggro, byle co. Może być nawet druga sowa lub arcane golem/wolfrider.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...