Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Malygos.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki @Exile

Chociaz nie wiem dlaczego dalej mam na tym dmg lagi. nawet jak zmieniam strony w eq to mam laga jak klikam np z 2 na 3 strone w eq 

Opublikowano

dzieki @Exile

Chociaz nie wiem dlaczego dalej mam na tym dmg lagi. nawet jak zmieniam strony w eq to mam laga jak klikam np z 2 na 3 strone w eq 

nie mam najmniejszego pojęcia co to może być

Opublikowano

dzieki @Exile

Czemu dmg działa tylko sztylety? Jakies zabezpieczenia lipne czy jak? :v

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

dzieki @Exile

Czemu dmg działa tylko sztylety? Jakies zabezpieczenia lipne czy jak? :v

takie życie metina i jego podstawy, tu nie ma żadnych zabezpieczeń

Opublikowano

dziala bardzo dobrze limit Exile ;)

@Edit bardzo fajnie dziala ale loga jak ch uj na tym malygos to dmg z hitow na ninje kobieta marmur fajnie dziala ale loga :( 

Opublikowano

Pomocy. Odpalam DMG na woju i śmiga, ale po paru sekundach gaśnie laptop. Bez DMG na zwykłym kliencie gra się normalnie. 

Co może być nie tak?

@Exíle wyluzuj. Na kliencie gram normalnie, na DMG gaśnie, no k***a przepraszam. Moja wina. Zjebany laptop wyłącza się tylko na DMG.

Opublikowano

Pomocy. Odpalam DMG na woju i śmiga, ale po paru sekundach gaśnie laptop. Bez DMG na zwykłym kliencie gra się normalnie. 

Co może być nie tak?

K***a to nie ma nic wspólnego z waszymi błędami technicznymi. OK, kicki z serwera wina na pewno cheatow, ale nie jakieś k***a gaśnięcie laptopa.

To nie korzystaj.

Opublikowano

@Exíle dlaczego komputer mi się włączył jak odpaliłem malygosa z twoim cheatem !? ^^  :lenny:  :v  :yay:  B)  xD

jak odpaliłeś to na wyłączonym komputerze skoro ci się włączył?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cos szwankuje na Surze M/ Przed chwila gralem na Szamanie to tak napierdziela ze masakra. szamanem mam mniejszy dmg o duzo duzo mniej i szybciej metka rozwale niz Sura w dodatku WP z + 150 wiekszym dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...