Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElfBot 10.77 - istnieje?

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ElfBot 10.77 - Istnieje? O to jest pytanie..

Chciałbym elfa pod tą wersje Tibii, ale znając moje szczęście nie potrafię znaleźć, wszędzie pokazują mi się iBoty, Xenoboty, TA.. Miałem iBota ale nie potrafię go ogarnąć, nie działa mi i na prawdę pierwszy raz z tym botem się bawiłem.. Xeno tak samo, no po prostu nie ogarniam tego. ElfBot jak dla mnie do tej pory jest najlepszy, dłużej w nim się bawiłem, ale do tej wersji Tibii no nie potrafię znaleźć nie ukrywam tego. 

OTS ma własnego klienta, przez normalną Tibie 10.77 jakoś nie potrafię zalogować się na serwer;/ Tak jakby mieli inny port logowania. 

Jeżeli ktoś posiada elfbota wersji poszukiwanej przeze mnie proszę o pw albo tutaj w poście o linka do download. Jeżeli na prawdę się nie znajdzie to poproszę o jakiegoś bota który mi na pewno zadziała + jakiś poradnik jak odpalić :DD

Teoretycznie potrzebuje go do otwierania zwłok + zbieranie itemów takich jak bym chciał zbierać. Za wolno mi to idzie :D

Znalazłem taką strone:
http://mpghforum.pl/topic/15427-free-tibia-redbot-1077-tibia-redbot-1077-crack/

ale z tego co widzę to chyba wszystko co znajduje się na tej stronie to Keye albo wirusy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

to nie jest pod wersje 10.77? Czy wersja 10.90 działa i również na 10.77?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...