Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5.4.8 Play4WoW - Mists of Pandaria

4Movies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie użytkownicy MPCFORUM

Przedstawiam Polski projekt prywatnego serwera World of Wacraft Mists of Pandaria i zapewniamy, że ten projekt nie jest na chwilę

Mamy zamiar zrobić 'coś' i rozwijać to do póki będzie dla kogo..

Jesteśmy komunikatywnymi i uczciwymi ludźmi.. jeżeli są chętni na pogawędki lub chcą wiedzieć jak idą pracę to zapraszamy na naszego TS3 play4wow.eu

Realm Play4WoW.EU Mists of Pandaria:

Opiszę to co na tą chwilę ustaliliśmy, także wszystko może ulec zmianie.. jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje

Raty Realmu MoP:

Gracz rozpoczyna rozgrywkę na 1 lvlu

Raty Exp - x12

Raty Quest - x14

Raty Gold - x2

Raty Reputacji - x3

Raty exp BG - x12

Raty Honoru - x1

Raty drop[Normall] - x6

Raty drop[Green] - x4

Raty drop[Epic] - x1

Raty drop[Legendary] - x1

Dodatkowe info na temat realmu:

- NPC Informator w stolicach.

- Przygotowane eventy dla graczy

- Zadowalająca działające instancje, BG, questy, klasy(Oczywiście nie piszę, że 100 % tylko informuję, że są w stopniu zadowalającym)

- Wszystkie flight paths odblokowane

- Sprawny AntiCheat

- Realm Progresywny

W trakcie uzupełniania informacji...

http://play4wow.eu

PLANOWANY START 12.03.2016

rekpl.jpg

bannerp4w.png

Opublikowano

Aktualizacja tematu ..

Jeżeli ktoś ma jakieś aktualnie pytania to śmiało pytać !

bannerp4w.png

Opublikowano

Jak wygląda poziom oskryptowanie questów Vanilli, TBC, WotLk, Cata, MoP ?

Raty zostaną tak do końca czy będziecie je stopniowo zmniejszać ?

No i czy to jest Polski serwer czy raczej międzynarodowy typu..."Atlantiss" ?

Opublikowano

1. Aktualnie wszystkie instancje są dostępne, ale to i tak będziemy otwierać stopniowo [realm progresywny], więc na pewno będziemy mieli czas na dopracowanie instancji do zadowalającego stopnia.. .

- W startowej lokacji pand działa większość questów .. nie mówię, że wszystkie bo na pewno znajdą się jakieś niedopatrzenia..

- Aktualnie questy naprawiamy na bieżąco jak wiadomo jeszcze sporo się znajdzie które będzie trzeba poprawić  

- Klasowe skille/spelle działają wyśmienicie ..

2. Co do rat to jeszcze mogą się zmienić .. jeżeli są chętne osoby podyskutować na ten temat zapraszamy na tsa

3. Na początek chcemy spróbować rozwinąć się w kraju[ONLY PL].. jeżeli będzie taka potrzeba to na pewno przejdziemy na międzynarodowy.

Jeżeli ktoś chcę sam przetestować to pisać tu na pw to dam dane do połączenie się z serwerem :)

bannerp4w.png

Opublikowano

Ja bym spróbował ale niestety aktualnie nie mam czasu, testuję content na Blackhand'zie, matura oraz okazjonalnie wbijam na Atlantissa. Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to będę mógł wbić za tydzień może dwa. Realm chyba możesz podać tu, to żadna tajemnica, no chyba że jednak bo na stronie jest Soon

Opublikowano

4Movies ty nie jesteś może w administracji TODa?

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jaki jest sens grania na takich wysokich ratach?

Nie ma sensu. Strata czasu.

giphy.gif

Opublikowano

4Movies ty nie jesteś może w administracji TODa?

Nie jestem i nie byłem w Administracji ToDa, skąd przyszło takie pytanko na myśl ?

Raty ulegną zmianie.. pod wieczór zaktualizuje temat

bannerp4w.png

Opublikowano

Tak z ciekawości, macie coś wspólnego z Blackhand'em ?

Podobna strona, strona pada w tym samym czasie co Blackhand (tu mogę się mylić), aż trochę dziwnie się robi :).

Opublikowano

Blackhand.pl był pewnym niewypałem, ponieważ właściciel tego serwera był odpowiedzialny za enigma-wow, który padł szybciej niż zdążył się rozpromować.

giphy.gif

Opublikowano

Blackhand.pl był pewnym niewypałem, ponieważ właściciel tego serwera był odpowiedzialny za enigma-wow, który padł szybciej niż zdążył się rozpromować.

Skąd informacja, że Blackhand padł bo za bardzo nie wiem skąd ona się wzięła ?

Btw. jak na padnięty serwer to działa zadziwiająco dobrze...

Opublikowano

Witam serdecznie,

Nasz projekt nie jest powiązany z wyżej wymienionym serwerem pod żadnym względem... 

A tak wracając do serwera do rana uruchomię stronę,forum i ts'a..

Rejestracja będzie dostępna, także Ci którzy będą zainteresowani naszym projektem to zachęcam do zarejestrowania się i  udzielania się na naszym forum jak i skłania propozycji wprowadzenia zmian. Każdy nowy pomysł jest mile widziany, na pewno wszystko będziemy wprowadzać wspólnie po wcześniejszym uzgodnieniu wspólnie z wszystkimi zainteresowanymi naszym projektem  .. 

Głównie dla nas liczy się zdanie społeczności, bo robimy ten serwer nie dla siebie, a wszystkich... jak to się mówi "każdy jest ważny".

Myślę, że ruszymy z realmem 12.03.2016 do tego czasu jeszcze optymalizujemy serwer i wprowadzamy drobne poprawki, tak aby na start nikt nie był zawiedziony.

Jeżeli są zainteresowani dołączeniem do grupy testerów realmu to proszę pisać pw nawet tutaj :)

bannerp4w.png

Opublikowano

O proszę w końcu jakiś polski serwer MoPa.. Na pewno zagram zobaczymy czy będzie przyjemny :)

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Stary nie licz na to, ten serwer nie wypali... jak strona nie istnieje to jak ma Ci wystartować :D

giphy.gif

Opublikowano

wiesz nudzi mi sie a te serwery co sa to nie chce m isie nawet zaczynać TOD z wotlk to jakiś niesmak mam do niego xD

albo inne tak jakoś nie bardzo xD

Opublikowano

wiesz nudzi mi sie a te serwery co sa to nie chce m isie nawet zaczynać TOD z wotlk to jakiś niesmak mam do niego xD

albo inne tak jakoś nie bardzo xD

www.blackhand.pl

Serwer WoD narazie dodatek mop ale za miesiąc ma być duza aktualizacja.

Raczej nie padnie.

Opublikowano

Może i tak ale aktualnie jest off do 01.04 ze względu na kolejny duży update więc sobie nie pogra.

Opublikowano

Na blackhand.pl, administrator RAVEL to dobre ziółko. Każdą krytykę serwera z forum i na shoutbox usuwa. Znam to po jego poprzednim projekcie Enigma-wow

giphy.gif

Opublikowano

Na blackhand.pl, administrator RAVEL to dobre ziółko. Każdą krytykę serwera z forum i na shoutbox usuwa. Znam to po jego poprzednim projekcie Enigma-wow

Napisanie "ale ten serwer c*****y" nie jest krytyką.

Opublikowano

Napisanie "ale ten serwer c*****y" nie jest krytyką.

Nic takiego nie napisałem, dodatkowo moje zdanie nie miało takiego "sensu" tylko po prostu napisałem, że ten człowiek nie jest godny zaufania.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...