Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Wildfire

dGrEeNb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań odnośnie operacji, nie wiem czy to dokładny dział, w którym mogę pytać, szukałem po innych tematach i nie znalazłem konkretnych odpowiedzi, więc sam zapytam:

1. O co chodzi z dropem posiadając operację, slyszałem, że co chwilę się coś dostaje?

2. Czy to mit, że po tygodniu się dostaje skina?

3. O co chodzi z propozycją zagrania mm'a na mapach operacji, propozycja lub misja znajdująca się po lewej stronie pod etykietą konta cs?

4. Na jakiej zasadzie operacja ma się zwrócić?

5. Co będę miał posiadając operację, czego nie posiada "zwykły" gracz?

97990690.png
Opublikowano

Witam mam kilka pytań odnośnie operacji, nie wiem czy to dokładny dział, w którym mogę pytać, szukałem po innych tematach i nie znalazłem konkretnych odpowiedzi, więc sam zapytam:

1. O co chodzi z dropem posiadając operację, slyszałem, że co chwilę się coś dostaje?

2. Czy to mit, że po tygodniu się dostaje skina?

3. O co chodzi z propozycją zagrania mm'a na mapach operacji, propozycja lub misja znajdująca się po lewej stronie pod etykietą konta cs?

4. Na jakiej zasadzie operacja ma się zwrócić?

5. Co będę miał posiadając operację, czego nie posiada "zwykły" gracz?

1. drop jest tygodniowy

2. jak wbijesz level

3. jak kupisz żeton to masz misję, czasami na wybranych mapach

4. dropiąc dobre tygodniowe skiny

5. drop skrzynek, drop skinów tygodniowych z nowych kolekcji.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Drop skrzynek, czyli razem z tym skinem tygodniowym dostane skrzynki? Czy po prostu "lepszy drop z meczu"? Może co innego?

97990690.png
Opublikowano

Drop skrzynek, czyli razem z tym skinem tygodniowym dostane skrzynki? Czy po prostu "lepszy drop z meczu"? Może co innego?

Tak jakby.

Co środę jest restart dropu i jak wbijesz level to otrzymujesz skina z nowej/nowych kolekcji.

1 skin = 1 tydzień

Skrzynki to chyba max 4 mogą w tygodniu wylecieć.

GRACZ POSIADAJĄCY OPERACJĘ MA WŁĄCZONY DROP SKRZYNEK WILDFIRE, ZWYKŁY NIE MA.

Dodatkowo masz te śmieszne misje, że jak Ci się nudzi to se porób, bo szału z nich nie ma.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...