Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co takiego przyciągającego jest w B&S?

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zauwazylem,że wiele osob chwali B&S wiec pomyslalem by sprobowac w nia grac lecz nasuwa mi sie pytanie co w niej takiego super/ciekawego?

Opublikowano

Na pewno unikatowy styl gry. Żeby być dobrym, nie liczy się ile złotówek wydasz na ekwipunek, tylko jaki masz refleks i jak dobrze znasz wszystkie klasy. Zresztą tego nie da się opisać, lepiej obejrzyj kilka filmików na yt, albo ściągnij, jak ci się nie spodoba, to zawsze możesz usunąć.

Opublikowano

Również mogę grę polecić za chociażby genialne sound tracki lecące w tle. To nie jest typowy Metin, że wygrywa gracz z lepszym eq, tutaj zdarzają się przypadki gdzie gracz mający 5% życia niszczy przeciwnika, który ma pełny pasek zdrowia - nie chodzi mi tutaj o brak balansu, góruje doświadczenie w pvp - tak jak napisał Sinlay.
Nie słuchaj się ludzi, którzy Ci napiszą, że hype na tą grę się skończył. Gówno prawda, kończą grę po tygodniu a później wracają z podkulonym ogonem.
Jedynym minusem według jest jest end game, nie posiadając większego teamu (gildia na przykład) robisz ciągle to samo. Daily questy, pvp, daily questy i tak w kółko...

/Edit

Community w tej grze jest bardzo dobre, nie wiem jak na innych serwerach, ale ja jeszcze nie spotkałem się z osobą, która miałaby jakieś spiny.

maybenow.png

Opublikowano

Również mogę grę polecić za chociażby genialne sound tracki lecące w tle. To nie jest typowy Metin, że wygrywa gracz z lepszym eq, tutaj zdarzają się przypadki gdzie gracz mający 5% życia niszczy przeciwnika, który ma pełny pasek zdrowia - nie chodzi mi tutaj o brak balansu, góruje doświadczenie w pvp - tak jak napisał Sinlay.

Nie słuchaj się ludzi, którzy Ci napiszą, że hype na tą grę się skończył. Gówno prawda, kończą grę po tygodniu a później wracają z podkulonym ogonem.

Jedynym minusem według jest jest end game, nie posiadając większego teamu (gildia na przykład) robisz ciągle to samo. Daily questy, pvp, daily questy i tak w kółko...

/Edit

Community w tej grze jest bardzo dobre, nie wiem jak na innych serwerach, ale ja jeszcze nie spotkałem się z osobą, która miałaby jakieś spiny.

Wczoraj pisali o uchodźcach (na frakcyjnym czacie) i beke mieliśmy z klanem :D

@topic

Polecam gre,najlepiej znajdź Polski klan i będzie o wiele lepsza zabawa :)

Nasza wersja jest mocno zacofana (coś około 3 lat) od azjatyckiej więc będzie ciągle content (następny update 2Marca z nową klasą-warlock)

Opublikowano

Nie jest tak nudno, zawsze można uwziąć się na jakiś outfit i dropić do godzinami. Można też poćwiczyć skilla na mushin tower, albo pobawić się w pvp w misty woods. Mi się znudziły daily w e. flecie i nightshade harbor i ich nie robię, po prostu robi się to na co się ma ochotę, a nie co trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...