Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Aion

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu zastanawiam sie 

nad gra w Aiona/nostale/gw2/royal quest/ i pytanie do was jak wam sie wydaje ktory wybor by byl najlepszy.najbardziej chyba podoba mi sie Aion ze wzgledu na to ze nic nie przychodzi tam zbyt latwo i szybko jak np w gw2(podobno) i Jezeli polecacie ktoras z tych gier to prosze o rozpisanie dlaczego akurat ona za co ja cenicie i czy jest godna polecenia jako gra na dlugi dluuugi czas :) sry za brak PL znakow z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Jako, że autor tematu trolluje po raz xxx już na forum, to może tak zasugeruje - banik na pare dni w celach - '' pójścia po rozum do głowy ''. To już któryś z kolei taki sam temat, tego samego autora. A do samego autora - jeśli chcesz nabijać sobie posty, to idź do działu z metinem, tam przecież ludzie łącznie z moderatorami wstawiają takie bez sensu tematy powtarzające się i nikt ostrzeżeń nawet nie dostaje jak napiszą jeden wyraz '' haha ''. Także możesz tam śmiało iść, a tutaj daruj sobie, bo niektórzy naprawdę myślą, że szukasz odpowiedz i starają się poświęcając swój czas, by znaleźć odpowiedni temat dla Ciebie, czy też samemu napisać co sądzą... 

Opublikowano

bo naprawde szukam odpowiedzi... 

na c**j mi nabijanie postow na forum na ktore wchodze raz na tydzien

Opublikowano

No chyba nie skoro zakładasz ten sam temat, któryś raz z kolei, mimo, że w poprzednich ( nawet ja Ci raz na poważnie odpisałem i podesłałem linki ) dostałeś wystarczającą ilosć '' wiedzy ''. Więc trochę ogaru :) 

Opublikowano

lajcik

i od cb nie dostalem dokladnej odpowiedzi na temat tylko byla kłótnia o to czy GP mozna zarobic w 1h jak ktos napisal

Opublikowano

1. Nie mówię o ostatnim temacie, tylko o wcześniejszych. 
2. To nie była żadna kłótnia ( ale mniej inteligentnym ciężko coś z tego wyciągnąć jak widać ) tylko opisanie sytuacji serwerowej oczami 65 i oczami 55. 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1517167-aion-tera-czy-gw2/

Autorze, w tym temacie (Twoim) odbywa się już dyskusja na temat tego, czy warto grać w Aiona. Jeśli chcesz się dowiedzieć, co ciekawego oferuje Nostale czy inna gra, to zapytaj o to w odpowiednim dziale lub w pogaduszkach, zamiast tworzyć 5 tematów u nas. W dziale, w którym się znajdujemy, rozmawiamy głównie o Aionie. Nie pytaj nas, proszę, o inne gry.

@Cutler a Ciebie proszę, żebyś przestał być taki ofensywny. Wystarczy raport lub wiadomość prywatna do moderatora działu, jeśli uważasz, że ktoś łamie regulamin lub coś Ci się nie podoba.

Zamykam temat, a dalsza dyskusja może być prowadzona w wątku, do którego link podałam wyżej.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...