Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup laptopa

szczerbatek1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5k a gtx 960? zgaduję że dałoby radę dołożyć gtx 980

@Edit nie skapnąłem się że chodziło o laptopa, jeżeli chcesz grać w takie gry jak CS:GO itp to warto kupowac

Opublikowano

1) Kwota przeznaczona na zakup: 
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
5) Osobiste preferencje:
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

1) Kwota przeznaczona na zakup: 

2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):

3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)

4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):

5) Osobiste preferencje:

6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

Przepraszam bardzo, ale ja napisałem coś innego mam zamiar taki laptop kupić, ale nie mam zamiaru aby ktoś mi szukał i tylko szukam odpowiedzi na moje pytania

Opublikowano

Skoro nie mam odniesienia do budżetu wymagan itp nie moge Ci odpowiedziec na Twoje pytania.

Skoro uważasz ze wybrałeś najlepszy model to moja rola sie tutaj kończy

Pozdrawiam

Opublikowano

@up Ja sie pytam czy jest dobry czy co! Napisane "do grania", www.ceneo.pl/41588029#tab=click i nie chce przekroczyć 5k, obojętnie tylko żeby był do grania możesz także polecić mi.

to zdecyduj się czego chcesz.. w takiej cenie dostaniesz lepszego lapka do gry, moim zdaniem dużo przepłacasz

Opublikowano

@up Ja sie pytam czy jest dobry czy co! Napisane "do grania", www.ceneo.pl/41588029#tab=click i nie chce przekroczyć 5k, obojętnie tylko żeby był do grania możesz także polecić mi.

Skoro uważasz ze wybrałeś lepszy model NIE chcesz pomocy innych to nie widze sensu tutaj dalej odpisywac.

Model jest jak najbardziej dobrym wyborem. Ale czy najlepszym tego nie wiem gdyż nie chcesz dać sobie pomoc, ale to juz nie moja sprawa.

pozdrawiam miłych zakupów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...