Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno PS4 - kilka pytań

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przymierzam się do kupna PS4 i chciałem spytać o kilka banalnych spraw. Podobno są jakieś "wersje" PS4, że jedno wydanie jest starsze drugie młodsze itp. Prawda to? A jeśli tak to którą wersję kupić i gdzie najlepiej? :P Drugie pytanie dotyczy grania na multi. Nie wiem jak działa ta cała subskrypcja, czy abonament. Wytłumaczyłby ktoś? :) I pytanie kolejne, ale związane z grą: Czy Diablo 3 jest tylko w wersji multi na PS4? :P

Opublikowano

1. Najlepiej jeden z ostatnich modeli np. CUH-1216b, model ten zużywa mniej prądu, jest odchudzony pod względem poprzednich(chodzi o wagę konsoli). Kupuj gdzie Ci wygodniej, idź do sklepu naziemnego albo kup w internecie.

2. Do gry po sieci wymagany jest PS Plus, aby zagrać musisz go wykupić - cena oraz długość subskrypcji podana jest https://www.playstation.com/pl-pl/explore/playstation-plus/ lub https://store.playstation.com/#!/pl-pl/opcje-cz%C5%82onkostwa/cid=STORE-MSF76008-PS_PLUS_MEMBERSH?smcid=pdc:pl-pl:pdc-explore-playstation-plus:buttonrow-do-cz-do-graczy:null:STORE-MSF76008-PS_PLUS_MEMBERSH

Owe "pakiety" można kupić przykładowo na serwisach aukcyjnych.

3. Nie wiem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Odpowiedź na 1 i 2 pytanie jest wyżej, nic dodać, nic ująć.

Co do 3, to trochę nie rozumiem pytania. "Czy Diablo 3 jest tylko w wersji multi na PS4?" masz na myśli, czy do grania w D3 potrzebny jest internet? Na PS3 można grać zarówno single (a nawet w 4 na 1 konsoli), jak i multiplayer, także na PS4 na 99% jest tak samo.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Co do 3, to trochę nie rozumiem pytania. "Czy Diablo 3 jest tylko w wersji multi na PS4?" masz na myśli, czy do grania w D3 potrzebny jest internet? Na PS3 można grać zarówno single (a nawet w 4 na 1 konsoli), jak i multiplayer, także na PS4 na 99% jest tak samo.

Bo czytałem, że Diablo 3 jest tylko w opcji multiplayer. Źle być może skonstruowałem zdanie. :) Chodziło mi o to, czy da się grać w Diablo bez konieczności łączenia się z internetem. :)

Edit: I jeszcze jedno. Ten model: CUH-1216b -> Jak sprawdzić, że owe PS4 to ten model? :)

Opublikowano

Bo czytałem, że Diablo 3 jest tylko w opcji multiplayer. Źle być może skonstruowałem zdanie. :) Chodziło mi o to, czy da się grać w Diablo bez konieczności łączenia się z internetem. :)

Edit: I jeszcze jedno. Ten model: CUH-1216b -> Jak sprawdzić, że owe PS4 to ten model? :)

Model konsoli jest zawsze widoczny/wpisany na kartonie.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...