Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Najlepszy jg do carry?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok to teraz tak, voli vs elise. Whos better na plat elo?

voli to jest szczoch, moze do silvera jest w miare "grywalny" 

udyr, elise, graves aktualnie najmocniejsze picki

Udyr,nidalee,Graves,kindred,reksai,

Udyr zbyt late jak dla mnie, nidale super postac, ale na bezposrednim teamfighcie szybko schodzi, graves mi sie nie podoba, dobre early late taki se, kindred tak 2/10. reksai nie ma dobrych gankow, zero cc, i jego skille sa zbyt malo carry.

Rek'sai nie ma dobrych gankow? Ma zero cc? Czy my rozmawiamy o tej samej grze?

Tak o tej postaci co ma jednego airbourna

A co Ci trzeba więcej bo nie rozumiem? Chciałbyś, żeby miała dasha, slowa, stuna, snera dodatkowo? Ona jest golemem co w early wkłada dużo DMG na ganku. Ją się bierze do team compów, gdzie są już CCki. Ma slowa z Q podczas zakopania i knock-up'a. Mi jakoś wystarcza na niej mniejsza ilość CCków. Jakoś tak samo w LCS'ach (wiem, nie powinienem tego dawać za przykład) grają nią, mimo że ma mało CC. Elise ma tylko kokon a świetnym junglerem jest. Sam gank to nie wszystko. W późnej fazie gdy jest jednym z niewieli junglerów, który może wpaść w team fight przy czym nie zabierają jej obrażeń i sama ma jej nawet nie tak mało (jak się gra pod Tytanic Hydre, Steraka czy coś w ten deseń to jest nawet bardzo dużo). Skupianie się a jungleram z gatunku "słabe ganki" to głupota. Liczy się czyszczenie campów i użyteczność w całej fazie gry. Rek'Sai jest użyteczna w każdej, czego nie można powiedzieć o np. Elise. Szukasz postaci, które w tej grze nie istnieją. Nie da się mieć postaci z milionem CC, dobrym czyszczeniem i dodatkowo milionem DMG bez itemów. Nie ma takiej postaci. Albo jedno albo drugie albo trzecie. Ja Ci polecałem Xina, bo obecnie sieka niemiłosiernie w dobrych rękach mając Devourera + Guinsoo. Master podobnie, ale w walce Master vs. Xin z tymi samymi przedmiotami Xin>Master. Leczenie Xina jest za duże, żeby Master uciągnął.

Btw. Airbourne to znaczy samolotowy. :)

Elise ma np 2 dashe i stuna. Diana slow i 2x dash. rammus slow, taunt, dmg. Sejuani ma stuna, slowa, i airbourna

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Xin Zhao

Ogromny lifesteal,nie mus kupować potek,robi sie po as i tanka,składa guinsoo i robi solo triple killa a w 20 minucie soluje barona bez jakiejkolwiek pomocy i bez tank itemów.

79160594027661829163.png

Opublikowano

sejuani tez jest legendarny uzywasz ulti w 4/5 w tf i jak jest z 30 minuta to konie gry swoim q moze mega gankowac

Opublikowano

Eliska, taki main plat adc z np. vayne łatwo cie skituje z Volim. 

Opublikowano

­Jarvan,Elise,Master Yi.

Polecam ogolnie masterka, bardzo dobry w late, jeżeli chciałbyś mógłbym Ci dolozyc builda na niego ^^

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Udyr 

-ciekawa mechanika rozgrywki (umiejętności na zasadzie przyjmowania postaw, które mają różne efekty pasywne i aktywne)
-doskonały jungler i solo laner
-potrafi zadawac obrażenia obszarowe (postawa feniksa)
-ogłuszać i szybko biegać (postawa niedźwiedzia)
-szybko atakować i zadawać czasowe obrażenia (postawa tygrysa)
-leczy się i zakłada ochronna tarczę (postawa żółwia)
Opublikowano

Udyr 

-ciekawa mechanika rozgrywki (umiejętności na zasadzie przyjmowania postaw, które mają różne efekty pasywne i aktywne)
-doskonały jungler i solo laner
-potrafi zadawac obrażenia obszarowe (postawa feniksa)
-ogłuszać i szybko biegać (postawa niedźwiedzia)
-szybko atakować i zadawać czasowe obrażenia (postawa tygrysa)
-leczy się i zakłada ochronna tarczę (postawa żółwia)

WOw dzieki ze opisales  kazdy ze skilli udyra bo przeciez nikt ich nie zna 

Opublikowano

voli to jest szczoch, moze do silvera jest w miare "grywalny" 

udyr, elise, graves aktualnie najmocniejsze picki

Udyr,nidalee,Graves,kindred,reksai,

Udyr zbyt late jak dla mnie, nidale super postac, ale na bezposrednim teamfighcie szybko schodzi, graves mi sie nie podoba, dobre early late taki se, kindred tak 2/10. reksai nie ma dobrych gankow, zero cc, i jego skille sa zbyt malo carry.

Rek'sai nie ma dobrych gankow? Ma zero cc? Czy my rozmawiamy o tej samej grze?

Tak o tej postaci co ma jednego airbourna

A co Ci trzeba więcej bo nie rozumiem? Chciałbyś, żeby miała dasha, slowa, stuna, snera dodatkowo? Ona jest golemem co w early wkłada dużo DMG na ganku. Ją się bierze do team compów, gdzie są już CCki. Ma slowa z Q podczas zakopania i knock-up'a. Mi jakoś wystarcza na niej mniejsza ilość CCków. Jakoś tak samo w LCS'ach (wiem, nie powinienem tego dawać za przykład) grają nią, mimo że ma mało CC. Elise ma tylko kokon a świetnym junglerem jest. Sam gank to nie wszystko. W późnej fazie gdy jest jednym z niewieli junglerów, który może wpaść w team fight przy czym nie zabierają jej obrażeń i sama ma jej nawet nie tak mało (jak się gra pod Tytanic Hydre, Steraka czy coś w ten deseń to jest nawet bardzo dużo). Skupianie się a jungleram z gatunku "słabe ganki" to głupota. Liczy się czyszczenie campów i użyteczność w całej fazie gry. Rek'Sai jest użyteczna w każdej, czego nie można powiedzieć o np. Elise. Szukasz postaci, które w tej grze nie istnieją. Nie da się mieć postaci z milionem CC, dobrym czyszczeniem i dodatkowo milionem DMG bez itemów. Nie ma takiej postaci. Albo jedno albo drugie albo trzecie. Ja Ci polecałem Xina, bo obecnie sieka niemiłosiernie w dobrych rękach mając Devourera + Guinsoo. Master podobnie, ale w walce Master vs. Xin z tymi samymi przedmiotami Xin>Master. Leczenie Xina jest za duże, żeby Master uciągnął.

Btw. Airbourne to znaczy samolotowy. :)

Elise ma np 2 dashe i stuna. Diana slow i 2x dash. rammus slow, taunt, dmg. Sejuani ma stuna, slowa, i airbourna

Elise na niskiej dywizji racji bytu nie ma. Do 30 minuty coś ugrasz, potem lipa. Diana ma dużo obrażeń i fakt, ma 2 dashe, ale jest papierem. Czasami ciężko o follow ze strony drużyny. Ogólnie spoko, ale wymaga trochę zgrania z teamem, bo wbijanie się samemu we wroga może się źle skończyć. Rammus okej, tu akurat słowa do powiedzenia nie mam bo sam nim gram, ale dobrze działa, jeżeli przeciwnik ma dużo AD postaci, inaczej nie ma sensu go brać. Seju aktualnie średnio się spisuje. Nie widuję jej w ogóle, a jak już zobaczę to kończy staty dużo na - .

Btw. Powtarzam po raz 2, airbourne to znaczy samolotowy. ^^

Opublikowano

Od siebie polecam Lee sina. Odpowiednio zagrany zdominuje zarówno early jak i mid game.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...