Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj kupiłem konto metin2 od goscia (nie na allegro , tylko w grze)

Zapłaciłem mu, dał passy i all działa. Zmienił mi emaila i na oficjalnej stronce pisze ze juz jest mój email (o dziwo juz w pierwszą godzine juz było na moim emailu)

a gdy chciałem zmienic na mój 2 email wpisalem w stronie metin2.pl stary i nowy email , zatwierdziłem i nic sie nie zrobilo, dalej jest na starym emailu(moim pierwszym) a na nowy nic nie przyszło...mam sie bac, ze mnie okradnie?

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie bój się :) Zmienił e-mail na twój i teraz musisz 3-7dni zaczekac, aż będzie można ponownie zmienic e-mail. Do tego czasu, lepiej żebyś tam żadnego eq nie dawał.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie stracisz konto, bo wykorzystał buga na maila ^^

@EDIT

Srki, źle zrozumiałem twoją wypowiedź...

W razie czego jak się boisz to przełóż EQ na swoje konto i po prostu jak up powiedział :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Witam

Dzisiaj kupiłem konto metin2 od goscia (nie na allegro , tylko w grze)

Zapłaciłem mu, dał passy i all działa. Zmienił mi emaila i na oficjalnej stronce pisze ze juz jest mój email (o dziwo juz w pierwszą godzine juz było na moim emailu)

a gdy chciałem zmienic na mój 2 email wpisalem w stronie metin2.pl stary i nowy email , zatwierdziłem i nic sie nie zrobilo, dalej jest na starym emailu(moim pierwszym) a na nowy nic nie przyszło...mam sie bac, ze mnie okradnie?

Ja bym narazie eq przełorzył na noob hara lub na twoje wlasne konto przez te 7 dni :)

1324317731-U140501.png
Opublikowano

Ale na stronce metin2.pl nie pisze, że zmiana adresu email czeka na potwierdzenie... poprostu jest na moim... kupiłem go bez eq i dalej nie wiem czy ma możliwość zmiany hasła... jeżeli tak to ile mam czekać 3 czy 7 dni?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Na 90%, że 7 dni.

@DOWN, to zależy :P Duży wkład finansowy w to miałeś?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

A jak myslisz Andrzej, może okraść czy nie?

@UP dalem za to 5kk.

Okradł ;/ temat do zamkniecia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...