Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika, na serwer minecraft.

MaciekSprzedaje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam porządnego technika na serwer.
Mam zamiar zakupić serwer na hostingu Pukawka.pl

Wymagania :

Wiek - 14 lat +
Skype / TS3 ( Jedno z tych )
GG ( Opcjonalnie )

Musi posiadać swój serwer na którym będzie robił pluginy, nie interesują mnie pluginy z internetu. 
Serwer musi posiadać do robienia pluginów i udowodnienia że zna się na rzeczy, nie szukam osoby która się na niczym nie będzie znała i tylko będzie czekała aż kupię serwer.
Serwer dopiero kupię gdy wszystko bedzie w 100 % gotowe

Oferuje : 
-Wiek 16 lat

-Skype/Ts3/GG

-Zero spin

-50 % zysku ( Gdy serwer się rozkręci to więcej % zależy mi tylko żeby uzbierać co miesiac pieniądze na opłacenie serwera reszta może być dla technika )
-Doświadczenie ( Ponad 2 lata temu miałem pełno serwerów minecraft, nie były one bóg wie jakie ale były i było ich dużo )

Kontakt :::
GG : 
57479059

EDIT ::: !!!
DO 746733 , mam zamiar zostać sponsorem , co do serwera to przyznam się że jeszcze nad tym nie rozmyślałem, chciałem tą kwestie uzgodnić z technikiem. 
MrMatej, wytłumacz mi o co ci dokładnie chodzi jak gdzie te serwery? Pisałem ostatni był 2 lata temu.. 
Poza tym już znalazłem 2 techników.
Więc w sumie temat można zamknąć :)

Opublikowano

Szukasz technika, a nie potrafisz mu zapewnić miejsca pracy? -.

Kim ty masz zamiar być w tym teamie? Osobą do wytycznych? Opisz coś.

0 informacji na temat serwera.

Opublikowano

Witam.

Wymagania :

Wiek - 14 lat +

GG ( Opcjonalnie )

Musi posiadać swój serwer na którym będzie robił pluginy, nie interesują mnie pluginy z internetu. 

Serwer musi posiadać do robienia pluginów i udowodnienia że zna się na rzeczy, nie szukam osoby która się na niczym nie będzie znała i tylko będzie czekała aż kupię serwer.

Oferuje : 

-Wiek 16 lat

-Skype/Ts3/GG

-Zero spin

-50 % zysku ( Gdy serwer się rozkręci to więcej % zależy mi tylko żeby uzbierać co miesiac pieniądze na opłacenie serwera reszta może być dla technika )

-Doświadczenie ( Ponad 2 lata temu miałem pełno serwerów minecraft, nie były one bóg wie jakie ale były i było ich dużo )

GG : 57479059

To gdzie one są teraz jeśli miałeś je? Zgubiłeś czy co? A poza tym żaden technik nie bd robił serwera aby tylko cos ci pokazać. On pracuje wspólnie z tobą a nie ze ty bd stal parzył się a on będzie dla ciebie murzynem ;)

Opublikowano

Witam.

Wymagania :

Wiek - 14 lat +

GG ( Opcjonalnie )

Oferuje : 

-Wiek 16 lat

-Skype/Ts3/GG

-Zero spin

GG : 57479059

Oferujesz:

Wiek - Co oddasz mi kilka lat?

Skype, TS3 i GG - Powiem Ci, że jeśli mi dasz te programy na własność, to mógłbym być zainteresowany, lecz nie jesteś tego właścicielem ;p

Spiny - Zero spinek, powiedz mi, czym bd ubrania wieszał ;P

Zysk - Dajesz mi 50% zysku z czegoś, co i tak ja sponsoruje.

Doświadczenie - Posiadałeś dużą ilość serwerów, które były badziewne, ale były i to według Cb się liczy. Dla Cb ilość, a nie jakość :p (Mam kilkanaście serwerów dedykowanych, postawię Sb serwery na tym i co? Jestem mega z*******y i wgl ? xDD)

To mnie rozbawiło. Chcesz być właścicielem niczego. Bo dając mi nic dostajesz jeszcze mniej :P

@AntyWarn

Osoba oferuje nic za 50% zysków więc moim zdaniem bardzo się opłaca i polecam osobę :)

@AntyWarnOfficial

Osoba nie oferująca nic tak więc nie ma szans aby ktoś się zgłosił tak więc wgl nie polecam osoby.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza ;>

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...