Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs Go i Net_graph - jak ustawić

palop2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze :  

net_graph 1 

net_graphproportionalfront 0

net_graphpos 1

Wydaje mi się że ten facet ze stream'a gra na rozdzielczości 4:3 właśnie na potrzeby stream'u . A Ty zapewne grasz na 16:9 jeśli nie zadziała to co wyżej podałem to raczej Ci nie pomoge ;)

Opublikowano

Prosze :  

net_graph 1 

net_graphproportionalfront 0

net_graphpos 1

Wydaje mi się że ten facet ze stream'a gra na rozdzielczości 4:3 właśnie na potrzeby stream'u . A Ty zapewne grasz na 16:9 jeśli nie zadziała to co wyżej podałem to raczej Ci nie pomoge ;)

gram na 4:3 tak się składa ;) a te komendy znam i niestety zmiana ich parametrów nie daje tego czego szukam, ten biały kwadrat niweluje się jak wpiszę w  net_graphproportionalfront  cyfrę 1, ale co z tego jak wtedy ten graph jest za duży, przy zmianie na 0 zmniejsza się czcionka, ale właśnie pojawia się duży bardzo odstęp, myślałem że jest jakaś inna komenda na to ale chyba musi być tak jak jest, czyli albo duży graph i mniejszy odstęp albo mały graph i duży odstęp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...