Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto?

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Zastanawiam się nad zresetowaniem PP i zrobieniem pod boxy i czy warto? Mam 33 PP (aktualnie pod alienki). Koszt zresetowania 15200uri. Boce Candybotem na bitewnych spearkiem , mam podwajacz, 6 wydobywczych i 3 radarowe ( w magazynie radarowek mam z 6) - oczywiście wszystko 3 poziom. I pytanie czy warto i czy się zwróci bo koszt zmiany PP już drożeje bardzo bo następne już 30k..

Mądre argumentowane wypowiedzi wynagradzam :P

Opublikowano

37973662507344680552.png

Oto droga do full PP i ogólny koszt w uridium 

@Tluczek9902 full profil pod boxy da rade wyciagnac z 30 pp 

Jesli da rade to udowodnij. Przez pół godziny robiłem różne kombinacje i ta była z najmniejszą ilością pp

Opublikowano

Coś mi się powaliło..mój błąd :P Czyli Twoja konfiguracja jest najszybsza tak? bo nie wiem czy robić z Twojej tabelki :P

Opublikowano

Coś mi się powaliło..mój błąd :P Czyli Twoja konfiguracja jest najszybsza tak? bo nie wiem czy robić z Twojej tabelki :P

To i ja przy okazji potwierdzę. Sposób przydzielania PP podany wyżej jest najszybszy, co do samego profilu, opłaca się i to bardzo, bo idzie wyciągnąć około 32% większego zysku ze skrzynek, co w przeliczeniu na tydzień czy dwa bocenia daje ogromną różnicę w zarobionym uridium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...