Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami

Szymon215a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie błędy w konsoli, plus fpsy skoczyły z 120 do 40-60 przy czym klatkuje.

2. UpdateVideoConfigConVars: Value of convar "mat_queue_mode" is being set from the cmd line, so this value will not be set by the video config system
ConVarRef fullscreen doesn't point to an existing ConVar

1. Unable to remove c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\counter-strike global offensive\csgo\textwindow_temp.html! (errno 2)
CGameEventManager::AddListener: event 'coop_mission_end_stats' unknown.

A błąd z NVIDIA wygląda tak że wchodze w panel sterowani NVIDIA bo wyboru mam tylko stereoskopowy obraz 3D gdy cokolwiek klikne pisze ze aplikacja przestaje działać i komunikak "PROGRAM NVIDIA CONTROL PANEL APPLICATION 8.1.820.0 PRZESTAŁ DZIAŁAĆ"

Dodatkowo spadki fpsów, nie da sie grać. Robiłem restart gry, parametry startowe, sterowniki, z procesorami też robiłem

post-401636-0-19291200-1456064182_thumb.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wywaliłbym cfg (w sensie pliki config i video) (ścieżka: .../Steam/userdata/<Steam ID, albo jak kto woli jakieś cyferki>/730/local/cfg/)

Usunąłbym też: c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\counter-strike global offensive\csgo\textwindow_temp.html skoro sama gra nie może.

Co do problemu nvidia to miałem też tak, nie wpływało to na grę, ale może reinstall geforce experience pomoże (nie naprawiałem i sb, bo format robiłem)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Przeskanuj komputer antywirusem. Jeżeli to nie pomoże sugeruje format komputera.

a mogę zrobić 

Przywracanie ustawień fabrycznych w Windows 8 ? 

działa to podobnie co format? nie posiadam płytki z windowsem.

Ja na twoim miejscu wywaliłbym cfg (w sensie pliki config i video) (ścieżka: .../Steam/userdata/<Steam ID, albo jak kto woli jakieś cyferki>/730/local/cfg/)

Usunąłbym też: c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\counter-strike global offensive\csgo\textwindow_temp.html skoro sama gra nie może.

Co do problemu nvidia to miałem też tak, nie wpływało to na grę, ale może reinstall geforce experience pomoże (nie naprawiałem i sb, bo format robiłem)

a mogę zrobić 

Przywracanie ustawień fabrycznych w Windows 8 ? 

działa to podobnie co format? nie posiadam płytki z windowsem.

Opublikowano

Masz na myśli przywracanie systemu? @Szymon215a

To cofa operacje w rejestrze i nie usuwa plików (ew. cofnie ci instalacje jakiegoś programu czy coś).

środkowa opcja w ODZYSKIWANIE w windows 8 "usuń wsztstkie dane i ponownie zainstaluj windows 8"  @PigmejQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...