Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Zeusa - 1 punkt expa za zadanie...

Nightday96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Ostatnio coś w plikach Zeusa nawala od wersji 6.0. Chodzi o to, że po nabiciu 2 lvl za questy idzie tylko 1 punkt doświadczenia...Ten błąd ja mam u siebie i zauważyłem też na serwerach (co inni tworzą dla zabawy) też po awansie na 2 lvl jest tylko 1 punkt doświadczenia. Co zrobić aby doświadczenie zdobywało się normalnie ?  :(  :(  :(  :( 

@@@Edit - Reinstalacja nic nie daje.

Opublikowano

tez mialem ten problem, usunalem req.php wgralem go jeszcze raz i mi dzialalo, prawdopodobnie jakies twoje pliki kolidują z Zeusa. Dogrywałeś jakiś obóz lub coś takiego? :D

@MineNexos

Opublikowano

tez mialem ten problem, usunalem req.php wgralem go jeszcze raz i mi dzialalo, prawdopodobnie jakies twoje pliki kolidują z Zeusa. Dogrywałeś jakiś obóz lub coś takiego? :D

@MineNexos

Nie. Mam tylko jego pliki. Nic więcej.

Opublikowano

Nikt mu oczywiście nie pomoże, bo po co ?

Co nie ?

-_-

Usuń pliki i pobierz na nowo.

Następnie skonfiguruj tak samo jak jest to opisane w poradniku Zeusa.

Pozdrawiam.

#NO Karolevsky.

Skorzystaj z najnowszej wersji plików.

Opublikowano

Nikt mu oczywiście nie pomoże, bo po co ?

Co nie ?

-_-

Usuń pliki i pobierz na nowo.

Następnie skonfiguruj tak samo jak jest to opisane w poradniku Zeusa.

Pozdrawiam.

#NO Karolevsky.

Skorzystaj z najnowszej wersji plików.

Już dwukrotnie to robiłem. Mam najnowszą 6.1. Konfiguruję jak trzeba. Chyba raczej coś źle jest ustawione w bazie bo tak samo było z tą wiedźmą...

Opublikowano

W phpAdmin w game seting zobacz czy masz poprawnie

Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 2 TYP_SERWERA 1

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

W phpAdmin w game seting zobacz czy masz poprawnie

Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 2 TYP_SERWERA 1

Nie mam takiego czegoś :/

id setting value dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 1 EVENT 5 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 2 POTION_DUR 48 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 4 FILL_EPIC 50 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 3 FILL 25 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 5 SPS 1 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 6 SPSMULTI 500 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 7 MUSH_CHANCE 100 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 8 MUSH_CHANCE_EVENT 40 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 9 MUSH_DROP_FOUND 750 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 10 GAMBLER 33 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 11 ITEMGEN_CHANCE_EPIC_TAVERN 75 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 12 ITEMGEN_CHANCE_EPIC_TOILET 100 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 13 ITEMGEN_CHANCE_EPIC_DUNGEON 100 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 14 ITEMGEN_CHANCE_EPIC_SHOP 75 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 15 ITEMGEN_CHANCE_EPIC_EVENTEXTRA 5 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 16 ITEMGEN_PMUSH_EPIC 10 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 17 ITEMGEN_PMUSH_TWOSTATS 1 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 18 ITEMGEN_PMUSH_LIFEPOT 10 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 19 ITEMGEN_P_MIDDLE_FROM 1 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 20 ITEMGEN_P_LARGE_FROM 10 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 21 ITEMGEN_P_SMALL_UNTIL 3 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 22 ITEMGEN_PGOLD_WEAPON 100 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 23 ITEMGEN_PGOLD_NWEAPON 80 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 24 ITEMGEN_PGOLD_P_SMALL 5 dot.gif Edytuj dot.gif Kopiuj dot.gif Usuń 25 ITEMGEN_PGOLD_P_MIDDLE 13

Opublikowano

Na pewno się da.

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...