Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do GTA V

misczkantera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyśmy wiedzieli jaki ma zasilacz to fajnie by było. Podaj zasilacz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W takim razie bierz GTX660.

Ok, a nieużywana? 

Z nowych masz tylko R7 250X 2gb.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ok, a nieużywana? 

Duża byłaby różnica między nią i używanym GTXem 660? Mam tu na myśli tylko GTA V oraz tytuły z podobnymi wymaganiami. 

Opublikowano

Ok, a nieużywana? 

Duża byłaby różnica między nią i używanym GTXem 660? Mam tu na myśli tylko GTA V oraz tytuły z podobnymi wymaganiami. 

W GTA V na 250x pograsz na low/mid, a na gtx 660 mid/high.

Opublikowano

Ok, a nieużywana? 

ogromna. wystarczy? te karty to przepaść bo do 400 zł niestety nie masz sensownej karty NOWEJ tylko raczej same półbiurówki półgejmerki.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Ok, a nieużywana? 

ogromna. wystarczy? te karty to przepaść bo do 400 zł niestety nie masz sensownej karty NOWEJ tylko raczej same półbiurówki półgejmerki.

Tylko ciekawe ile taka używka potrzyma, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...