Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do S.K.I.L.L.

Dawid6363Hacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dobre słuchawki (nawet za 50 zł się nadadzą) i grać na słuch, nie biegać jak de**l na pałę tylko spokojnie wszytko rozgrywać. Graj jedynie na kanale "Nowicjusz". A jak dalej, gra będzie za trudna to polecam ją odinstalować i grac w gry na swój poziom np. LoL, minecraft.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDawid6363Hacker

Nick jak dla dziecka to raz.

Dwa zbedny spam i temat do zamkniecia.

Trzy istnieje opcja szukaj i znajdziesz 100 innych takich tematow.

A po czwarte polecam sie nauczyc grac jak kolega @up powiedzial juz.

Ta gra jest zbyt latwa by potrzebowac do niej hacki , a sam grajac na sluch mam na tyle dobra reakcje by nie jednokrotnie zrektowac odpala , wiec powodzenia w banowaniu kont.

+Info od administratorow , ktore cie zaciekawi.

"W przypadku hackowania na jednym koncie , a gdy gracz posiada ich wiele na jedno Ip jest opcja zbanowania na stale wszystkich" :)

Mogli by wprowadzic banowanie na ID , a nie IP , ale powodzenia w hackowaniu "Smieci" , bo innego okreslenia nie ma na takie lowki.

Opublikowano

62 lvl i chcesz sie pobawic w kazdym razie dobrze wiedziec , ze tak duzy lvl i taki noob.

A jak chcesz sie pobawic to masz piaskownice/ksiazki ew. swoje ubrania , a konkretnie bielizne , ktora sie mozesz pobawic co najwyzej , a nie hackowac.

MPC-Multiplayer comunity nie widze w nazwie tego forum niczego co przypomina forum hackerskie tylko wspolnote ludzi :)

I kto tu spada na psy dziecko drogie , zalosna wypowiedz.

Opublikowano

Nie chce mi sie tej g****o dyskusji czytac ale jak zobaczyłem że nazwałeś to forum zwykłą wspólnotą graczy to dostałem raka

xxx

Motywy zostają na zawsze xp

5yep47.jpg

nsSiyHM.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDawid6363Hacker

Nick jak dla dziecka to raz.

Dwa zbedny spam i temat do zamkniecia.

Trzy istnieje opcja szukaj i znajdziesz 100 innych takich tematow.

A po czwarte polecam sie nauczyc grac jak kolega @up powiedzial juz.

Ta gra jest zbyt latwa by potrzebowac do niej hacki , a sam grajac na sluch mam na tyle dobra reakcje by nie jednokrotnie zrektowac odpala , wiec powodzenia w banowaniu kont.

+Info od administratorow , ktore cie zaciekawi.

"W przypadku hackowania na jednym koncie , a gdy gracz posiada ich wiele na jedno Ip jest opcja zbanowania na stale wszystkich" :)

Mogli by wprowadzic banowanie na ID , a nie IP , ale powodzenia w hackowaniu "Smieci" , bo innego okreslenia nie ma na takie lowki.

Było gdzieś wspomniane w regulaminie, że nie wspieramy hacków/cheatów/botów? Czy jedynie nie wspieramy piractwa? Użytkownik zrobił konto specjalnie do tego tematu a jako, że wszystkie nazwy zajęliście swoimi multikontami to wpisał byle co jako nazwę użytkownika. Co z tego, że akurat ty nie widzisz w nazwie forum niczego związanego z cheatami(poza tym popraw błąd bo nawet wyrazu nie potrafisz poprawnie przepisać)? Stara nazwa tego forum - Multi Player Cheats. I na tym wyrobili sobie renomę i dzięki temu mogli poszerzać tematy. Poza tym community - społeczność/zbiorowość więc w społeczność gier multiplayer wliczają się także cheaterzy :) Śmieszy mnie również zdanie, które cytujesz jakoby nie dało się tego w żaden sposób obejść. Z tego co wiem zmiana adresu IP na tą chwilę to pikuś więc z tym walczyć się nie da. Już trudniej byłoby z adresem MAC powalczyć.

Kiedyś pamiętam był FATAL Injector jakiś czy coś takiego, miał wszystkie funkcje ale nie wiem czy nadal działa i czy jest jeszcze temat tutaj. Jak coś znajdę to dam linka.

@Edit : Na tym forum chyba nie znajdziesz DZIAŁAJĄCEGO DARMOWEGO cheata. Na innym forum coś znalazłem, podeślę Ci na PW bo pewności nie mam czy jest bezpieczny, poza tym aktualna wersja jest wykrywalna i trzeba czekać na update.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Co za dzieciaki jeden przekrzykuje drugiego tu jest forum na których są cheaty tak to typ pyta o cheaty odp. powinna brzmieć: nie ma cheatów do skila darmowych bynajmniej masz tutaj linki do płatnych:

- http://gameanarchy.net/   /// TEN OBECNIE NIE DZIAŁA game anarchy narazie wsparcia nie wydaje będzie pewnie za 2 tyg max  jest najtańszy za 3 zł grasz 3 dni na WH 3x 24h jakoś tak i co dzien aktywujesz :D Najlepszy jaki moze byc

-https://www.systemcheats.net   //// ten działał działa i działać będzie niestety jest drogi ale główna zaleta to że niewykrywalny

4518232164.png

Taki światłowód

Opublikowano

@G0DF4TH3R

Coz kazdemu sie zdarzaja bledy , ale nie popelniam ich notorycznie , wiec dzieki za uwage.

Fatal od dawna nie dziala , wiec zostaje ci nauczyc sie porgramowac i napisac cos na jego plikach lub kupic dostepnego , ktos na forum tu mial , lecz wygladalo to jak sciema , gdzie sprawdzajac kiedys 30zl poszlo w piach , ale jednego oszusta sie wykrylo , bywa taka cena by sie przekonac czy ktos klamie czy nie :)

Darmowych niestety nie ma , a game anarchy nie potrafia sobie poradzic z obejsciem zabezpieczen skilla na ta chwile , wiec wycofali hacka do tej gry i prawdopodobnie nigdy nie beda juz pod skilla nic robic.

Nie wiem o jakich multikach piszesz , ale mogl wymyslic oryginalniejszy nick wg. mnie.

Z adresami Mac wcale nie jest tak trudno problem w tym , ze adminom skilla sie nie chce , wiec banuja po IP , a goscie wbijaja przez VPN na hacku i dostaje 1 taki Kowalski bana na 300 kont miesiecznie , zamiast sie pozbyc kolesia raz na zawsze.

System cheats nie wykrywalny? Widac jak ktos patrzy po scianach , wiec jesli ktos nie umie sie kryc z hackiem to i tak wylapie bana szybko jak 10 osob ostatnio biegajacych z aim lockiem i wh konta lvl 20 ledwo :)

Miesiecznie 200-300 hackerow sie trafia w grze jak nie wiecej , ktorzy sie dobrze kryja i wylaczaja czita podczas rundy na iles chwil by pokazac slabosc.

Opublikowano

Coz kazdemu sie zdarzaja bledy , ale nie popelniam ich notorycznie , wiec dzieki za uwage.

Notorycznie dajesz ostęp przed przecinkiem i szerzysz mowę nienawiści.
Opublikowano

Wiesz , ze istnieje cos takiego jak estetyka?

Gdybym nie robil tego odstepu przed przecinkiem dlugie teksty niemal jak eseje zaczely by sie zlewac i byc nie wygodne do czytania.

Przykladem sa ksiazki w erze wszystkich co ich najdluzsza tresc jaka potrafia przeczytac to 1 sms czyli 160 znakow.

Tak wiec jak chcesz by ktos przeczytal dlugi tekst polecam dowiedziec sie o estetyce i troche o j.Polskim.

Mowe nienawisci - nie skomentuje tego , bo skoro pochwalasz granie na wspomagaczach dla no skilli to pozdrawiam jak dotad 200 hackerow nagralem i zostali zbanowani , a mam do wrzucenia kolejne 100 nagran i byc moze kiedys sie znajdzie w tych nagraniach taki ktos z mpc i bedzie plakac czemu ma bana , bo byl "czysty".

Opublikowano

możesz sobie da darmo regenerować mapy np usuwać z nich ściany itp do tego nie trzeba hacka chodz banuja za to, tylko musisz to umieć, poszukam po mpc bo kiedyś coś takiego było .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jezeli ktoś by wiedział jak usuwać te ściany lub zmniejszyć ich przezroczystość to proszę PRIV  ;)

Chyba zwiększyć przeźroczystość, nie zmniejszyć.

Opublikowano

Jezeli ktoś by wiedział jak usuwać te ściany lub zmniejszyć ich przezroczystość to proszę PRIV  ;)

Mogę Ci napisać jak, ale to jest 100% ban w przeciągu kilku rozgrywek (jak nie szybciej)

There is no freedom without revolution

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...