Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura

091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Bywalec
Opublikowano
Opublikowano

Quickfire XT jak z redami, sam mam redy i chce wymienić na browny/blue (albo sobie po prostu klawiature oddam do zmiany switchy). Zależy od preferencji, co wolisz. 

Quickfire XT  jest najlepiej wykonaną klawiaturą w tym budżecie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Bywalec
Opublikowano

Quickfire XT jak z redami, sam mam redy i chce wymienić na browny/blue (albo sobie po prostu klawiature oddam do zmiany switchy). Zależy od preferencji, co wolisz. 

Quickfire XT  jest najlepiej wykonaną klawiaturą w tym budżecie.

Hmm, które przełączniki pod względem oporu są najbardziej porównywalne do najzwyklejszej membrany? 

Opublikowano

Szczerze, to żadne. Nie da się mechaników porównać do membran.

Bywalec
Opublikowano

Myślałem nad czerwonymi/niebieskimi, boję się, że czerwone będą zbyt "lekkie", jakie są twoje wrażenia z ich użytkowania? 

Opublikowano

Te, ktore najlatwiej sie wciska beda najbardziej podobne, ale nawet najmiekksze i tak pewnie beda duzo twardsze. Czerwone sa liniowe, z niebieskie z klikiem, wiec sam musisz zdecydowac.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Te, ktore najlatwiej sie wciska beda najbardziej podobne, ale nawet najmiekksze i tak pewnie beda duzo twardsze. Czerwone sa liniowe, z niebieskie z klikiem, wiec sam musisz zdecydowac.

Nie są ani trochę podobne do membran

Myślałem nad czerwonymi/niebieskimi, boję się, że czerwone będą zbyt "lekkie", jakie są twoje wrażenia z ich użytkowania? 

Redy linowe, przy mocnym masowym wciskaniu czuć tak naprawdę nic, jakbyś z pięści walnął w nie odpijający się balon(? xD ).

Mi blue przypadły do gustu, jednak przy blue ten klik jest strasznie głośny i dlatego wybrałbym browny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...