Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IS prawdopodobnie jutro rano.

SS'y fryzur i ss'y broni do exp'a też pojawią się jutro.

Będzie dostępna płatność PSC ;)

W tej chwili cały czas pracujemy nad serwerem.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że będzie większa ilość kanałów do gry, bo teraz otworzyłem clienta i są jedynie 4 ^^

Opublikowano

@ZnowuJa 

Mam pytanko co za 50 zł PSC będzie można otrzymać ?? Bo nie wiem czy za tyle czy za więcej. 

Opublikowano

Kradzież SP: 10 

Moze ktoś wyjasnić na jakiej zasadzie to działą 

Płatność po przez przelew automatycznie sie dostaje sm czy trzeba bedzie czekać ?

Opublikowano

Płatność po przez przelew automatycznie sie dostaje sm czy trzeba bedzie czekać ?

sp - PE czyli nieprzydatny bonus.

Opublikowano

Przelewy automatycznie sm po chwili dostaniesz

Opublikowano

Wbije na serwer, zobaczę co i jak. 

Mam nadzieję, że Ninja będzie w stanie bez problemów robić Dungi i bossy i nie będę musiał pobierać DMG  :D

Opublikowano

Jeden z najlepszych techników, więc śmiało mogę polecić !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zawsze mnie irytowało to ze na Dreikonie jest bardzo łatwo zdobyć trute Nie da sie tego zmienic ? 

Michost054   spokojnie da 

To ma być easy, są inne rzeczy na które trzeba długo farmić a latać ripera po w nieskonczonosc to nudne ;)

graphic.png

Opublikowano

Zawsze mnie irytowało to ze na Dreikonie jest bardzo łatwo zdobyć trute Nie da sie tego zmienic ? 

Michost054   spokojnie da 

Trutki i tak na początku są w cenie bo wykręcić sr 55+ coś fajnego nie jest aż tak łatwo ;x

Opublikowano

@Metanabol' ładna sylwetka  o.O  :yay:  :yay:  :yay: < śmiech > :P. < Arnold mistrz   ^^ >.

Topic: Czy w eq wbijać będą jakieś specjalne bony do pvm silny na potwory czy po prostu bonujemy: Diabły/Orki itd ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@Metanabol' ładna sylwetka  o.O  :yay:  :yay:  :yay: < śmiech > :P. < Arnold mistrz   ^^ >.

Topic: Czy w eq wbijać będą jakieś specjalne bony do pvm silny na potwory czy po prostu bonujemy: Diabły/Orki itd ?

Silny przeciwko metinom wbija z tego co pamiętam.

Opublikowano

Mam pytanie. Czy to będzie ten typ serwera Easy gdzie ulepszanie serio będzie Easy, czy trzeba będzie tak jak na większości latać 80 razy na ten sam Dungeon? :)

Opublikowano

Wiadomka Arnold mistrz nie ma i nie będzie lepszych :D

Zagram ! :D

Kiedy IS ?

Podobno jutro z ranca.

Opublikowano

Zauważyłem tutaj dość dziwny podział na expowiska/dropowiska/dungeony.

Jak rozumiem na expowiskach się expi, na dropowiskach dropi. A dungeony? Też się dropi? O co kaman? :D

Mógłby ktoś przybliżyć temat? :D

Opublikowano

Zauważyłem tutaj dość dziwny podział na expowiska/dropowiska/dungeony.

Jak rozumiem na expowiskach się expi, na dropowiskach dropi. A dungeony? Też się dropi? O co kaman? :D

Mógłby ktoś przybliżyć temat? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...