Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.Pl Vs. Metin2.Sg

PrOpOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czym się różni metin2.sg od metin2.pl ??? + bendą chodzi mi co na start jakie raty, handlarze itd

Koniec z privami

Sura WP 6 lvl+ na metin2.us ON

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

Handlarze to samo

Na start to samo

Raty wydaje mi się że na SEA lepsze szybciej lvle wbijałem

Z kasą to samo co na PL-u

Na sea z każdego mooba może dropnąć zwój tp a na PL nie

Na sea tańsze itemy typu FMS itp.

Czyli jednak SEA lepsze

(SEA = SG)

Opublikowano

Handlarze to samo

Na start to samo

Raty wydaje mi się że na SEA lepsze szybciej lvle wbijałem

Z kasą to samo co na PL-u

Na sea z każdego mooba może dropnąć zwój tp a na PL nie

Na sea tańsze itemy typu FMS itp.

Czyli jednak SEA lepsze

(SEA = SG)

Grasz tam ? ;>

Jak tak to może pogram z Tobą jbc. to pisz PW (bo grałem tam 12 wojownik , kox ? :D)

@Topic

Raty są takie same lecz exp jest trochę wyższy niż na PLu / USie

Tanie itemy (ogólnie , nie tylko fms itp.)

Jest urozmaicenie klas (nie tylko wojowie(

SzybkiAtakWyglad.jpg

Opublikowano

up a mozna grać tam bez zmiany proxy??? bo zarejstrowalem sie bez zmiany a i czy miałby kto może konto do oddania tam?>?

Koniec z privami

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

@UP

http://www.metin2.sg/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Registration

Rejestrujemy się bez zmiany proxy. ;)

Ja za pół godziny będę miał clienta - możemy pograć razem.

Pozdrawiam.

SzybkiAtakWyglad.jpg

Opublikowano

ja tez za 40 min bende mial clienta pisz na gg 19411323

Koniec z privami

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

Do godziny gry exp jest 20% wyższy potem przez 2h jest normalny a od 3h coraz mniej expa idzie

-trzeba grac na proxy ( nie polaczy ciebie)

+ dropią rzadko rzeczy z IS (ale dropią dlatego +)

+ troche tansze rzeczy

i spopro malych minusów (ak. nie gram tam :P)

Opublikowano

Sorry za offtop. Zagrałbym może z wami, ale jak zmienić IP? jestem w tym ciemny -,-

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Wejdzcie na ich oficjalne forum i w zakładce polish support macie antiblocker który wykonuje wszystko za was. A dla tych którym sie niechce szukać zacytuje co tam pisze

Witam,

Chciałbym was zaznajomić z bardzo ale to bardzo prostym sposobem na obejście bloku IP na serwerze w Singapurze.

http://gamepath.furiaroja.eu

1.Pierwsze co robimy to ściągamy plik który dałem w code.

2. Wypakowujemy go obojętnie gdzie, czyli np na pulpit i wypakują nam się między innymi pliki takie jak putty i putty setting.

3.2x LPM na putty setting i akceptujemy by pojawiły się wpisy w rejestrze.

4.Odpalamy putty.exe i na liście wybieramy obojętnie co czyli np metin2game201 czy 202 - obojętnie które, po prawej stronie putty mamy przycisk Load, naciskamy go a następnie Open na dolu programu

5.Akceptujemy wszystkie komunikaty i gdy poprosi nas o wpisanie username wpisujemy

metinadmin

czekamy pare sekund i wpisujemy hasło którego przy wpisywaniu nie widać

Hasło to

metinadmin123

Następnie po prostu odpalamy metin2.sg i cieszymy się grą bez zbędnych proxy czy innego ****u

Właśnie znalazłem ten tutek pochodzi z mpcforum i tylko go wkleili na SEA forum

Opublikowano

Witajcie.Mam konto od dawna na SG lecz nigdy nie zagrałem bo było proxy i nie mogłem sobie z tym poradzić.Teraz już wiem o co chodzi i chętnie z wami zagram :D .Już ściągam klienta ;) .Jak coś to Jinno i nick HerrWarchlak.

Rozdaje zaproszenia na lockerz!!Pisać na pw!!

Opublikowano

A gra w to ktoś? Jak to włączyłem, to byłem tylko ja i 1 sklep (nie widziałem nikogo innego na żadnym ch i nikt nie pisał na wołaj).

Opublikowano

A tak wgl. sry za offtop, ale w jakim celu powstał ten metin2.sg, to jest typowy global, czy jakis priv lekko? Widze na dole Ymir i cos jeszcze ale wole sie spytac. Zasysam klienta, mozemy pograc razem. Grajmy wszyscy w Jinno, potem moze gildie zrobimy MPC itd.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wielkie dzieki, juz koncze sciagac klienta, zapraszam do Jinno. Czemu tak malo ludu gra? Zrobili nawet pl support, wow. A dokladnie jakie raty?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie powiedzialbym na usie tez sa noobki a tu podchodze i mowie man can you take me a littile bit of gold a oni ok sure i tak zrobilem 200 k i poty :D mila atmosfera w m1 sporo ludzi wszyscy mili dropia itemy z isu jak bony zmienianie bonow pierscienie expa zielone poty z psow :D dropia exo scrolle i hermity polecam :D

Chelsea <33

Opublikowano

Nie powiedzialbym na usie tez sa noobki a tu podchodze i mowie man can you take me a littile bit of gold a oni ok sure i tak zrobilem 200 k i poty :D mila atmosfera w m1 sporo ludzi wszyscy mili dropia itemy z isu jak bony zmienianie bonow pierscienie expa zielone poty z psow :D dropia exo scrolle i hermity polecam :D

Zaraz wszyscy zaczną tak łazić i prosić... Od razu będą wiedzieć, że Polacy wbili...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Ja gram w Jinno nick:OzoneSeba gram Surą WP ludzie są mili na samym początku znalazłem w mieście śmiertelną +4 halkę +2 i mnisią i miałem 9k na starcie :D

Tak poza tym ludzie rozumieją że nie dokładnie mówimy po Angielsku i nas poprawiają,w mieście były dzikie psy wziąłem je zabiłem miałem 10 lvl i mały zielony pot :D

Mi się podoba radzę grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...