Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] WTFast = Mniejszy ping

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtfast2.png

Opis

WTFast – oprogramowanie, zwiększające prędkość transferu danych pomiędzy komputerem a serwerem gry. Oprogramowanie to globalna sieć danych zaprojektowany specjalnie dla graczy. WTFast pozwala zwiększyć szybkość połączenia w takich gier jak World of Warcraft, Diablo, Tera, GiuldWars, League of Legends, Dota 2, World of Tanks, Lineage 2 itd oprogramowanie zwiększa szybkość odpowiedzi serwera, zmniejsza ping, i ryzyko odłączenia od serwera gry.

Co oferuje ?

• Zwiększenie prędkości transmisji danych pomiędzy komputerem a serwerem gry
  • Zmniejszenie ryzyka odłączenia od gry
  • Zmniejszenie opóźnień

Mini Instrukcja

1. Zakładanie Konta

2. InstantEmailAdress

3. Aktywujemy konto poprzez link aktywacyjny na szybkim mailu i

4. Pobieramy

5. Instalujemy i logujemy się do programu za pomocą utworzonego konta.

6. Moje ustawienia wyglądają następująco. ( Ustawienia w spoilerze na screenie )

-   Przyznam że trochę mi zeszło na zabawie w  ustawieniach serverów, portów itp. aby uzyskać jak najlepszy ping :)

7. Możecie wybrać grę z listy i użyć automatycznych ustawień bądź "Custom" co polecam bo osiągnołem tutaj zdecydowanie lepsze pingi.

8. Raczej dokładniej nie trzeba tego tłumaczyć a i jak się TRIAL skończy robimy nowe konto :) i tak w kółkó.

Ping mam mniejszy o jakieś 15-20+/-5.

Wszystkie screeny daję tu niżej.

image.png

image.png

Niżej podczas gry jak już wszystko sobie ustawiłem i gram tylko na EU1 bo momentalnie jak ustawie wszystko pod EU1 to EU2 są większe lagi.

PING.png

Opublikowano

Sprawdziłem, w moim przypadku różnica w granicach błędu pomiarowego na korzyść gry bez tego programu ;x. Praktycznie nic się nie zmieniło.

Opublikowano

Mam pytanie. Bo jak zakładam konto na tym emailu to nie przychodzi mi link aktywacyjny ;v

Mi też nie, 10minutemail też zablokowali. Ja rejestrowałem się przez pocztę od spamu.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] WTFast = Mniejszy ping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...