Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Bot NG 4.5.0 Cracowanie WinHex

iksee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otwieram ten temat w sumie nie wiem czy w dobrym dziale ale był kiedyś taki temat 

Robie wszystko jak w tym temacie i mam problem...
Pobrałem WinHexa 18.7 (nie wiem czy wersja ma wpływ)
Pobrałem Tibia Bot NG 4.5.0
Działam jak w instrukcji i mam problem ponieważ gdy robie punkty 8,9,10 to wyskakuje za każdym razem to:
post-1485804-0-58341300-1455906024_thumb.png 
Okej zignowrowałem to i zrobiłem wszystko, następnie przy punkcie 11 gdy chce już do BotaNG wpisać Enter Key to wyskakuje mi
post-1485804-0-32025700-1455906239.png

Nie wiem co może mieć wpływ na niepowodzenie. Tamten post jest z 2007r. Mam win7.
Prosze o pomoc w miare możliwości lub jakiś inny sposób na scracowanie tego bota...

Opublikowano

Wydaję mi się, że może to być w dziale Poradniki. Temat lepszy niż poprzedni, screeny dużo dają wizualnie oraz łatwiej ogarnąć o co chodzi.

Opublikowano

Witam, masz złą rejestracje Winhexa "user.txt error" czyli wszystkie zmiany których dokonujesz się nie zapisują.

Opublikowano

A czym ta 'zła rejestracja' może być spowodowana? Bo w sumie gdy jest nie pełna wersja przed 'register' to nie mógłbym w menu search kliknąć replace text a ja moge wiec wersja jest zarejestrowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...