Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno składaka

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Dzisiaj gdy wszedłem na sklep komputerowy net-s, zobaczyłem komputer już złożony w cenie 1120zł, więc postanowiłem go sobie obejrzeć.

Gdy zobaczyłem że w tym zestawie jest Intel Core i3 i karta MSI HD 7670 trochę się zdziwiłem i zaczęło mi to trochę "śmierdzieć", że w takiej cenie taki komputer.

Piszę dlatego iż chciałbym się upewnić czy to czasem nie jest oszustwo i w jakich ustawieniach, rozdzielczości i w +/- ilu FPS'ach mógłbym grać.

Oto ten komputer - https://www.net-s.pl/index.php?id=3&ss=7&g=245823&n=SuperKomputer-PRO-INTEL-i3-2130-4GB-1000GB-HD7670-450W

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

zależy w co chcesz grać. pamiętaj, że takie zestawy mogą być używane i bez gwarancji, bo przecież muszą mieć korzyści. czasami nawet nie sprawdzają, czy zestawy działają.

procek spoko i3, sandy.

ram takich producentów, jak: 

KINGSTON / GEIL / CORSAIR / PATRIOT / OCZ / CRUCIAL / ELIXIR

nie wiem jak ciebie, ale mnie wkurzają takie opisy. znając życie dadzą ci najtańsze pamiątki.

płyta h61, najtańsza, ale do i3 jeżeli nie wymagasz jakichś wypasów nie trzeba lepszej. nie wiem jaki producent, ale podejrzewam AsRocka ze względu na design.

dość słaba karta, ale jakby to był nowy zestaw to faktycznie nie aż taka słaba, wręcz dobra. pewnie używana.

dysk to samo co RAM, noname.

zasilacz niby fortron, choć jakoś za bardzo się o nim nie rozpisali. też pewnie używany, choć osobiście spodziewałem się akygi/tracera/codegenów.

no i najtańsze obudowy z czarnego rynku, żeby tylko zmieściły się rzeczy, które zakupisz. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

To nawet na 90% uzywki, nie wiadomo co sie z tym dzialo. Na allegro wiekszosc tych bardziej ogarnietych pc na allegro to tez uzywki, najwyzej maja tanie nowe obudowy.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...