Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer złożony z części używanych.

robas150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym kupić komputer z używanych części do 800 zł. Chciałbym aby procesor był przynajmniej intel i3 oraz grafika 1gb ddr5. Proszę o złożenie komputera po jak najmniejszych kosztach. Chciałbym na nim zagrać w GTA V

Jaki posiadasz budżet na kupno? Około 800 zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) jak będę wiedział jakie częsci
Do czego ma służyć komputer? Do gry w league of legends i cs go ale chcę też zagrać w GTA V
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?  Chciałbym aby procesor był przynajmniej intel i3 oraz grafika 1gb ddr5.

Opublikowano

Przeciez wstawilem Ci ten sam komputer w poscie wyzej, co Ty robisz? Na PW tez Ci odpowiadalem, starczy na chwile, nie wiemy, zalezy do czego, no i co przez to rozumiesz. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 900 zł
Do czego ma służyć komputer? Granie w CS GO , LoL-a i w jakieś nowsze gry.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Chciałbym aby komputer posiadał procesor przynajmniej intel i3 , grafikę 1gb gddr5. Chciałbym na tym komputerze pograć w jakiś nowsze gry np. GTA V . Nie mam żadnych części. Komputer z części używanych. Chcę aby była płyta główną na którą w przyszłości będę mógł kupić lepszy procesor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...