Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana numeru

MorN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Zmienilem telefon a co za tym idzie numer telefonu. Chcialem zmienic numer tel aby ten je*any steam guard na tel wlaczyc, jednak tu sie rodzi nowy problem. Aby zmienic numer na steam musze wpisac kod ktory wysylaja na moj stary numer, do ktorego nie mam dostepu ( karta sim zostala zniszczona i wyrzucona ) Czy ktos wie jak moge zmienic numer tel na steam ? Bez tego nie moge wlaczyc steam guarda na tel i wysylac wymiany itemkow ;/

Opublikowano

To nie do tego typu sytuacji jest potrzebny kod który dostaje się przy łączeniu telefonu ze steam ? Wczoraj akurat łączyłem i był ta jakiś "Kod odzyskania" który radzili zapisać więc coś musi on robić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Napisz do steama, że zgubiłeś telefon i prosisz o zmienienie numeru czy coś takiego, tylko musisz dać dowody, że to twoje konto. Możliwe, że Ci oddadzą konto :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 Jak klikam zmiane numeru telefonu to sa tylko opcje wprowadz kod wyslany na numer bla bla ( ten stary ( ;/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 Jak klikam zmiane numeru telefonu to sa tylko opcje wprowadz kod wyslany na numer bla bla ( ten stary ( ;/

Przy założeniu mobilnego steam guarda podawali kod który jest potrzebny do odzyskania konta. Właśnie na wypdaek gdybyś zgubił telefon czy coś. 

Opublikowano

@UP Czy wy potraficie czytac? To jest tylko do steam guarda, ktorego mam aktualnie na maila. A zeby wlaczyc guarda na tel musze podac kod ktory przychodzi na stary numer, wiec najpierw MUSZE zmienic nr telefonu na aktualny aby otrzymac kod, a zeby numer zmienic to musze wpisac kod, ktory mi wysylaja TYLKO na stary nr tel. Mama nadzieje, ze teraz zrozumiecie o co mi chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...