Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto pobrać? Na czym polega? Dużo ludzi? Polaków? Dungeony? Bronie z bossów?

HvbiGvcci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze myślałem, że ten numerek w lewym górnym rogu, w pvp lobby, pokazuje ilość graczy :D

100 tyś, to na pewno za mało na tak dobrą grę. Wiadomo, niektórzy ściągnęli i pograli, bo była na to moda. Po prostu skończył się sezon, zostali ci, którym ta gra się spodobała, jedni będą odchodzić, a nowi dochodzić. Ja nie wiem jak ta gra może się znudzić, ale czego spodziewać się po ludziach, którzy grają na czas ( kto pierwszy ulepszy broń, kto pierwszy wbije lvl ). Jeśli dla ciebie @Karyvlea ta gra upada, to prawdopodobnie masz do niej żal i teraz wylewasz go na forum, zniechęcając nowych graczy. Przedtem miałaś inne zdanie o tej grze. Ja również mam problem z normalnym graniem, ale nie biorę tego aż tak na poważnie :D

Ale ja nigdzie nie napisałam, że gra upada. ;________; 

Opublikowano

Gra bardzo przyjemna. Miło spędzam przy niej czas, więc polecam chociaż spróbować zagrać. To czy warto musisz ocenić sam, bo każdy lubi co innego.

Takiej ilości crashy jak napisała Karyvlea, nie brał bym do siebie, bo chyba żadnego nie miałem (gram prawie od premiery). Jedynym problemem były lagi, niespowodowane problemami z moim internetem (większość nie miała w tedy lagów, a internet chodził poprawnie), ale to były sporadyczne przypadki.

Lvl wbijasz głównie przez misje. Wbicie max lvl większości nie zajmuje dużo czasu. End game polega głównie na pvp i daily questach.

Ludzi gra sporo, znalezienie party do dangeonu to kwestia kilku sekund. Gracze w większości sympatyczni i skorzy do pomocy (oczywiście zdarzają się wyjątki).

Czy jest dużo polaków ciężko mi stwierdzić, więc się nie wypowiem na ten temat.

Dungeonów jest sporo, na każdy etap gry. W tych cięższych dropisz często przedmioty do ulepszeń Twojego eq (które dostałeś na początku gry). Unikatowych broni nie ma, ze względu na to, że ulepszasz broń startową innymi broniami wydropionymi podczas gry. Unikatowe są kostiumy, mają najmniejszą szanse na drop przez co są trochę warte.

Ogólnie polecam chociaż spróbować.

Opublikowano

Ale tutaj dyskusja...

Gra nie jest źle zoptymalizowana, crashe są spowodowane często i gęsto przez różne programy- w moim przypadku był to razer chroma, który po prostu crashował mi grę po 5 minutach, bądź w trybie zaciekłej walki. Z tego co wiem Asus też crashuje oraz również może to być spowodowane słabym internetem. Fpsy zależą tylko i wyłącznie od tego jaki sprzęt posiadasz, a nie od gry+im masz słabszy komputer tym dłużej Ci się będzie ładować teleportacja czy też samo wejście :D

Zawsze myślałem, że ten numerek w lewym górnym rogu, w pvp lobby, pokazuje ilość graczy :D

100 tyś, to na pewno za mało na tak dobrą grę. Wiadomo, niektórzy ściągnęli i pograli, bo była na to moda. Po prostu skończył się sezon, zostali ci, którym ta gra się spodobała, jedni będą odchodzić, a nowi dochodzić. Ja nie wiem jak ta gra może się znudzić, ale czego spodziewać się po ludziach, którzy grają na czas ( kto pierwszy ulepszy broń, kto pierwszy wbije lvl ). Jeśli dla ciebie @Karyvlea ta gra upada, to prawdopodobnie masz do niej żal i teraz wylewasz go na forum, zniechęcając nowych graczy. Przedtem miałaś inne zdanie o tej grze. Ja również mam problem z normalnym graniem, ale nie biorę tego aż tak na poważnie :D

Nie musiałaś napisać, z Twoich komentarzy ludzie wywnioskują jedno.

Co do samej gry, co tutaj dużo mówić, czekałam długo na tak dobrą produkcję, dzięki której będzie mi się grało tak przyjemnie, nawet maksując kolejne postacie. Ale wszystko ma swoje wady dlatego przerwy techniczne mamy w czasie kiedy Ameryką co się dosyć mocno gryzie :D. Mimo wszystko z całego serca polecam tą grę, jak dla mnie warto poświęcić swój czas na nią :>.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Ale tutaj dyskusja...

Gra nie jest źle zoptymalizowana, crashe są spowodowane często i gęsto przez różne programy- w moim przypadku był to razer chroma, który po prostu crashował mi grę po 5 minutach, bądź w trybie zaciekłej walki. Z tego co wiem Asus też crashuje oraz również może to być spowodowane słabym internetem. Fpsy zależą tylko i wyłącznie od tego jaki sprzęt posiadasz, a nie od gry+im masz słabszy komputer tym dłużej Ci się będzie ładować teleportacja czy też samo wejście :D

Nie musiałaś napisać, z Twoich komentarzy ludzie wywnioskują jedno.

Co do samej gry, co tutaj dużo mówić, czekałam długo na tak dobrą produkcję, dzięki której będzie mi się grało tak przyjemnie, nawet maksując kolejne postacie. Ale wszystko ma swoje wady dlatego przerwy techniczne mamy w czasie kiedy Ameryką co się dosyć mocno gryzie :D. Mimo wszystko z całego serca polecam tą grę, jak dla mnie warto poświęcić swój czas na nią :>.

Potwierdzam B)

Opublikowano

Fpsy zależą tylko i wyłącznie od tego jaki sprzęt posiadasz, a nie od gry

Niby prawda, ale na swoim przykładzie przypomnę tylko, że gra potrafi dławić się przy 20fps w bardziej zaludnionych miejscach, a co na to PC?

Okazuje się, że nie korzysta z połowy mu dostępnych zasobów. Jaki zatem jest wniosek? Nie oczekujcie zbyt wiele od ~6 letniej gry.

Jeszcze wrócę na chwilę do crashy. Jako, że nigdy nie miałem z nimi problemów to wielkim zdziwieniem dla mnie było, kiedy gra mi się od tak wyłączyła. Jak się później okazało, powodem był AutoHotkey (program, którego używam do robienia makro). Warto więc uzbroić się w cierpliwość i testować po kolei z czym gryzie się nasz client zanim wyrzucimy go do kosza.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...