Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pliki Serwerowe asd 2015

мαтι™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Witam, od dłuższego czasu owe pliki leżą u mnie, są w pełni oryginalne, jestem osobą która je tworzyła.

Udostępniam z myślą, że komuś się przydadzą  z roku 2015.

W plikach serwerowych są od razu ikony serwerowe wrzucam to z tego względu iż używają mojej nowej bazy po czym zostałem wywalony z Technika.

Hasło:mpc

[DL]

pajacyk.pl

[skan]

pajacyk.pl

owner.png

Opublikowano

5ac17ad821e8da0b7df00407b7130b35.png

ce0cc20e875e513f02c2b50d3215dd83.png

Query są stworzone i nadane są permisje na UID.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

EDIT:

Baza danych "oczyszczeniu":

Download:

pajacyk.pl

Skan: asd

Opublikowano

Tak.. 

W plikach jest około 1500 adresów IP użytkowników które właśnie poszło w internet może nie którzy nie życzą sobie aby ich adres IP był tak łatwo dostępny w internecie ? Nie sądzę że chociaż 20 osób dało pozwolenie na publikowanie ich adresów IP.

Ciekawe czy informujesz swoich użytkowników jaki błąd popełniają przychodząc do ciebie na serwer  :v

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Udostępniłeś coś co nie należy do Ciebie.

Właścicielem jest całkiem inna osoba, dodatkowo udostępniłeś adresy IP użytkowników, czy w regulaminie serwera była jakąś wzmianka?

Wiesz co może Ci grozić? :)

@Edit

"mojej nowej bazy" - czyli mamy rozumieć, że baza jest Twoją własnością?

Opublikowano

Udostępniłeś coś co nie należy do Ciebie.

Właścicielem jest całkiem inna osoba, dodatkowo udostępniłeś adresy IP użytkowników, czy w regulaminie serwera była jakąś wzmianka?

Wiesz co może Ci grozić? :)

@Edit

"mojej nowej bazy" - czyli mamy rozumieć, że baza jest Twoją własnością?

przepraszam ale byłem przy tym i to jest baza @мαтι™. 

Opublikowano

Nie no mati pliczki są ok ale już nie jest ok że udostępniłeś razem z nimi adresy IP użytkowników które mogą zostać wykorzystane przez pewne osoby do przeprowadzenia ataków a także narusza to prywatność userów.

Opublikowano

Użytkownik nie może upubliczniać do pobrania plików, do których nie załączył skanu oraz tych, które stanowią zagrożenie dla innych.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...