Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje prace z dzwiękiem przy grze,obróbka wokalu,czy też prace jako lektor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio dużo mam wolnego czasu, doszedłem do wniosku, że jeśli nie próbowałem tworzyć nigdy gierki, no chyba, że sobie rozmyślałem nad fabułą i ogólnie nad grą, ale od strony teorii.. Zrozumiałem, że przecież praca tzw. "dźwiękowca" przy grze, też jest potrzebna, a skoro potrafię coś takiego zrobić, to może ktoś byłby zainteresowany moją pracą i wspólnie moglibyśmy zacząć działać.

Oferuje mix wokali, tworzenie oryginalnej muzyki stworzonej na potrzebę gry( klimatyczna muzyka w tle itp.) Mogę też spróbować swoich sił jako lektor, jeżeli ktoś jest wstępnie zainteresowany moją ofertą proszę o kontakt na PW , bądź poniżej tego tematu ! Pozdrawiam.

Opublikowano

Mile widziane portfolio :)

Pomoże to ludziom ocenić Twoje umiejętności oraz klimat w jakim czujesz się najlepiej. Jeśli chcesz bawić się jako lektor, to przydałby się jakiś czytany tekst.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Portfolio :D Hmm..

Od 3-4 lat pracuje przy dzwięku jeśli chodzi o mix i mastering.

Jako producent można zobaczyć co robie tu, niestety nie ma tam jeszcze zadnych sciezek dzwiekowych pasujących pod gry, tylko są tam inne produkcje muzyczne.

Jako lektor, nagrywam swoje "piosenki" takze dykcje katuje ciągle, nigdy nie próbowałem nagrywać lektorskich rzeczy, ale myślę , że dałbym radę.

próbki muzyczne : https://soundcloud.com/prodmateush

próbki dotyczące mixu : https://www.youtube.com/watch?v=EuXRt2fdzos

Pozderki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...