Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas wyszukiwania gier

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema też tak macie, że teraz szuka wam gier po 8-10 min? Niedawno ludzie coś takiego pisali na forum a mi dobierało po 2 min max.Czy od poziomu wysoki gold/plat ludzie przestają się już pchać ciągle na tego mida i topa i jest więcej suppów? :D Teraz jak się wejdzie z fill to jest insta gra i lądujemy na supporcie a na inne linie trzeba poczekac :D 

Opublikowano

Mój osobisty rekord jak wziąłem linie supporta to automatycznie mnie przydzieliło nawet nie czekałem jednej setnej sekundy.

Mniej osób idzie na supporta, bo lepsze postacie i nie każdemu chce się grać we dwóch albo po prostu chcą wygrać.

Jak biore topa i adc to czekam tak samo 1-10 min. Już lepszy był wcześniejszy system gdzie przynajmniej można było szybko grać itd.

Opublikowano

1. Narzekacie a ja nie chciałbym grać na starym systemie dobierania. Wole sam sobie dobrać, na jakiej pozycji mam ochote sobie zagrać. Mam ochote mida , biore TOP/MID . I w tym wypadku wiem że żaden bolek nie podpierdzieli mi tych lini , jak to było w starych wersjach kolejki.

Opublikowano

1. Narzekacie a ja nie chciałbym grać na starym systemie dobierania. Wole sam sobie dobrać, na jakiej pozycji mam ochote sobie zagrać. Mam ochote mida , biore TOP/MID . I w tym wypadku wiem że żaden bolek nie podpierdzieli mi tych lini , jak to było w starych wersjach kolejki.

Zależy w jakich dywizjach w niektórych i tak podobną piszą pls give me mid or top xD

Opublikowano

A ja już mam to gdzieś to już wole stary system w serii z s1 do g5 szukało mi gry po 30minut więc sorry ale takie coś mnie nie bawi.

Opublikowano

wczoraj bralam mid/support i 4 razy pod rzad przydzielilo mnie na suppa

supp/top bralo mnie na suppa

bot/supp bralo mnie na suppa

Opublikowano

Nie przesadzajcie, może i czeka się trochę dłużej, ale oszczędzam masę czasu z kłóceniem sie z bandą idiotów, którzy chcą iść tu, inni tu. Każdy idzie gdzie chce, atmosfera może być lepsza i brak kłótni o linie. 

Opublikowano

wczoraj bralam mid/support i 4 razy pod rzad przydzielilo mnie na suppa

supp/top bralo mnie na suppa

bot/supp bralo mnie na suppa

Tu sie zgodze ja gram mid/supp praktycznie caly czas i na przeciętnie 20 gier moze z 2-3 razy na midzie zagram :D

Opublikowano

Nie przesadzajcie, może i czeka się trochę dłużej, ale oszczędzam masę czasu z kłóceniem sie z bandą idiotów, którzy chcą iść tu, inni tu. Każdy idzie gdzie chce, atmosfera może być lepsza i brak kłótni o linie. 

To akurat prawda, najlepsza zmiana od dawna, wole poczekac 10 minut niż pickować inna linie tylko dlatego że jestem last pickiem.

Opublikowano

Lepiej było wczesniej bo jak wezme mida i topa to da mi first picka i mida >.< , a kiedyś to jak byłem pierwszy to mida bym nie poszedł xD

I zdarzają sie osoby co i tak wezmą inną  linie 

nie chce tyle czekać 

Start wybieranie > nowe :D

Opublikowano

trochę dłużej człowieku 30min to troche dłużej to ja pieprze taką grę mam marnować 30min na czekanie w kolejce drugie 40 na użeranie się z trollami feederami i tak w kółko to mi się to nie kalkuluje i już wolę pograć w csa lub robić coś innego

Opublikowano

Jedna z gorszych zmian. Propozycje takiego draftu pojawialy sie juz w sezonie 2, ale wtedy riot odpisywal ze nie chce nakladac na graczy swojej wybranej mety i pozatym wiedza ze czas oczekiwania sie znaczaco przedluzy. Minelo kilka lat, dodali team builder-prawie nikt w to nie gral, ludzie woleli krocej czekac i brali blind picka. Mimo to ci idioci postanowili wrzucic ten gowniany tryb na rankedy. Czekam na kolejne posuniecia ogarnietego rajota :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jedna z gorszych zmian. Propozycje takiego draftu pojawialy sie juz w sezonie 2, ale wtedy riot odpisywal ze nie chce nakladac na graczy swojej wybranej mety i pozatym wiedza ze czas oczekiwania sie znaczaco przedluzy. Minelo kilka lat, dodali team builder-prawie nikt w to nie gral, ludzie woleli krocej czekac i brali blind picka. Mimo to ci idioci postanowili wrzucic ten gowniany tryb na rankedy. Czekam na kolejne posuniecia ogarnietego rajota :D

Nie usuną aktualnego trybu rankedów. 

Na wescie mi szuka w 1 minute gry w dzień. 

Opublikowano

Mi się udało czekać 19 minut na ADC / TOP

...................\/...................

Opublikowano

Wybierasz supa insta gra xp

Jak nie ogarniasz suppa na tyle, żeby ktoś na Ciebie oczu nie wypłakał to hypa nołp ? No nie ?

Opublikowano

Chyba bym się od nowa nauczyć musiał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...